Idén is Mandiner adventi kalendárium - Az első nap 30 ezer forint értékű páros belépő az ajándék Ákos koncertjére!

2022. november 28. 9:10
Különleges adventi kalendáriummal készül a Mandiner. Akik december 1-je és 24-e között vásárolnak egyéves Mandiner-előfizetést, mindennap más nagy értékű garantált ajándékot kapnak. És hogy mit rejt az adott nap? Az a kalendárium kinyíló ablakából derül ki. Íme egy kis kedvcsináló, miért érdemes figyelni az ablakokat.

Igazán egyedi meglepetések is megbújnak a kalendáriumban, például koncertjegyek, opera- és színházjegyek, ajándékkártyák, könyvek, valamint belépő a világ egyik legnagyobb El Greco-gyűjteményét felvonultató Szépművészeti Múzeumba. 

December 1-jén Ákos december 17-ei koncertjére adunk páros belépőt, 30 ezer forint értékben. Önnek nincs más dolga, mint előfizetni egy évre a Mandinerre. Az ablak mindennap 0.01 órakor nyílik, és éjfélkor záródik. Az előfizetést az advent2022 kuponkód használatával egyszerűen meg tudja vásárolni. Fontos, hogy ezt a lehetőséget más promóciókkal nem lehet összevonni.

Érdemes tehát kinyitni az adventi kalendárium újabb ablakát a Mandiner.hu-n, hiszen karácsonyig mindennap valamilyen különleges meglepetéssel várja az olvasókat!

Előfizetni csütörtöktől itt lehet: mandiner.hu/elofizetes

Ajándékozzon Ön is Mandiner-előfizetést karácsonyra! Békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk olvasóinknak!

 

 

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés