Milyen volt szőkesége?

2022. május 16. 10:52

Egy ócska, a saját népét is bármikor eláruló báb ül a Grassalkovich palotában.

2022. május 16. 10:52
null
Hrubík Béla
piros7es

„Egy ócska, a saját népét is bármikor eláruló, idegen érdekeket kiszolgáló báb ül a Grassalkovich palotában, ami egykor a miénk volt. Még építeni sem tudtak maguknak sajátot. A mi egykori fészkünkből üzenget nekünk, más pénzén.

Ha igazi államfőt szeretnénk felmutatni a mi szőkeségünknek, akkor javasolhatjuk neki, hogy tanulmányozza Áder János, a leköszönő, szuverén és nemzeti Magyarország 10 éven át hivatalban lévő köztársasági elnökének munkásságát. Nem emlékszem arra, hogy az elmúlt 10 évben lett volna olyan történés, amiben Áder János úgy érezte volna, hogy kioktatóan meg kellene szólalnia egy szomszédos állam irányában. Negatívan beleavatkozva annak az országnak a belső politikai életébe. Nem volt ilyen. Mert a magyar embernek van Istentől kapott tudása és tartása, és ahhoz tartozó iskolája. Mert egy korrekt, tisztességes államfő nem tesz ilyet.

Az ukránokról most ne beszéljünk, hogy a két, mármint a szlovák és a lengyel államfő, európai roadshowra indul, hogy meggyőzze azon államok ellenkezését, akik nem kívánják az ukrán államot az EU-ban látni, sem idő előtt sem az után, csak a fizetett ügynökök munkaköri leírásában szerepel, mint munkaköri feladat. Ez körülbelül olyan kísérlet, mint a tevét átnyomni a tű fokán, hogy olyat is írjak, amit a keresztény lengyelek is megértenek, a szőke ciklonnak meg majd lefordítja valamelyik tanácsadója. A jelenlegi állapot, hogy mind a szlovák kormány, mind a szlovák köztársasági elnök magukra hagyták az embereket, a választóikat, akik a legnagyobb, legínségesebb időkben tőlük várják/várták a megoldást azokra a napi gondjaikra, amelyekkel senki a választott politikusok közül nem akar foglalkozni, és úgy dobálják egymásnak az emberek napi gondjainak megoldását, mint a forró krumplit, mely egyre drágább a piacon. Azt tartja a közmondás, hogy a bajban ismerszik meg az ember jelleme.”

Fotó: MALTE OSSOWSKI / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huncsi
2022. május 18. 12:37
Ki ez a felvidéki Fideszbérenc és fasszopó?
olvaso9
2022. május 17. 07:45
Kemény, de igaz.
Reszelő Aladár
2022. május 17. 06:55
Stratégiai nyugalommal kell szemlélni ezeket a szarjankókat. Ha Gyurkáéknak nem sikerül megbundázni a következő választást, akkor az ilyen árulókat elpicsázzák majd rendesen. Amúgy meg mindegy ki vezeto Szlovákiát, Dr Miniszterelnökkel kell tárgyalnia. Ja igen, még saját címerük sincs.
Claudius1
2022. május 16. 20:49
Fidesz jobbágyoknak fáj, hogy csak itt van neofeudalizmus és rajtuk kívül senki sem ruszkiszopó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik