„Négereket”, „feketéket” fotózgatott blogjára Márki-Zay Péter a képekhez használt címkék alapján

2022. február 14. 13:52
A baloldal miniszterelnök-jelöltje még címet is adott a fotóknak.

A Drót.info megtalálta a baloldal miniszterelnök-jelöltjének Egyesült Államokban vezetett fényképes „naplóját” – olvasható a portál hétfői cikkében. Mint írják, cikksorozatukban innen közölnek majd Márki-Zay által készített és kommentált fotókat.

Márki-Zay „négereket” fotózgatott a blogjára

2008-ban Márki-Zay kilátogatott egy Indiana Pacers-Boston Celtics kosárlabda mérkőzésre, ami hihetetlen élmény lehetett, hiszen ekkor olyan sztárok alkották a Celtics keretét, mint Kevin Garnett, Paul Pierce vagy Ray Allen – fogalmaz hétfői írásában a Drót. Hozzáteszik,

Márki-Zay a meccs minden egyes pillanatának kiélvezése helyett „a nézőtéren helyet foglaló fekete szurkolókat fényképezte”.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje még címet is adott a fotóknak

A Drót rávilágított arra is, Márki-Zay a „fekete”, „black”, „néger” tagekkel is ellátta fényképeit, sőt, a politikus még címeket is adott a fotóknak, így születtek meg az „Egy fekete család a nézőtéren”, vagy éppen az „Egy fekete pár halad lefelé a lépcsőkön a lelátóról, nyilván a folyosói büfék egyikébe” című képek.

Mutatjuk az említett fotókat:

Fotó: Drót

***

Fotó: Drót

„És mielőtt a balliberális, ópardon, függetlenobjektív sajtótermékek azzal próbálnák mentegetni Márki-Zay fényképeit, hogy azok a kontextusukból kiragadott egyedi, elszigetelt esetek, akkor előre szólnánk, hogy ne tegyék, mert cikksorozatunk további részeiben ennél csak botrányosabb fényképeket közlünk majd” – zárja sorait a cikk kapcsán a Drót.

 

Nyitókép: Drót

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valami oka csak van annak, hogy az amazon.com kereskedő kizárta árú választékából a The Secret Relationship Between Blacks & Jews című háromkötetes munkát.
(A feketék és zsidók közötti eltitkolt kapcsolat)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában