Az LMBTQ-oktatás aktivistája beismerte: Régóta járják az iskolákat

2022. január 21. 20:33
A The Fair Right videójában egy 2009-es, Soros György által támogatott civil szervezet programjából ismerhetőek meg az iskolai érzékenyítés akkor vázolt célkitűzései.

„Az LMBTQ–oktatás egyik élharcosa beismerte, már régóta járják az iskolákat, gyakran a szülők tudta és beleegyezése nélkül is. Ennek tükrében a gyermekvédelmi törvény és a népszavazás aktuálisabb, mint valaha, viszont a bizonyítottan Soros György nevéhez köthető civil szervezetek már el is kezdték az aknamunkát és a népszavazás szabotálására szólították fel a híveiket” – hívta fel a figyelmet videójában a The Fair Right YouTube-csatornája. 

Érdekességként említik, hogy ezúttal a saját alapítványa buktatta le Soros György tervét.

„A spekuláns által alapított Open Society már évtizedek óta azon dolgozik, hogy saját képmására formálja a társadalmat. Egy ma is elérhető, 2009-es Open Society kiadvány hasábjain szó szerint leírják, hogy 2030-ra létre kívánják hozni a »homo-sorosensus« nevű új embertípust, aki a jogállam, nyitottság és tolerancia elkötelezett híve” – írják az új videó beharangozójában. 

„Ha ezt a célkitűzést összevetjük a Soros György által pénzelt alapítványok aknamunkájával, akkor szabad szemmel is észrevehető, hogy lassan, de biztosan az Open Society hasábjain olvasható »parancsot« akarják végrehajtani. Ez nem egy titkos dokumentum, ez maga A SOROS-TERV!” – fogalmaz a The Fair Right. 

Fotó: Cory Clark / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Cica a közelünkben, Lipóciában szervezi meleg baráti körét. Egy harminc kilós nyamvadt féreg.

A lényegről ha lehetne valamit, miért kéne az óvodásokat, iskolásokat a buzulás irányába érzékenyíteni?

Ti sem tagadjátok, hogy a követendő ideológia nyugatról jön. Nos, ők már eljutottak idáig, és ti lelkesen követni fogjátok őket ebben is, hiszen számotokra nyugatról jön a fény, a jólét, az igazság.

Most még ott tart a dolog, hogy lekicsinylően tagadjátok, mint 2015-ben a migrációt. Ami mára már odajutott, hogy minket büntetnének, mert nem engedjük be az állítólag nem létező migránsokat. Akik már lőnek is.

Mivel buktam le, kifejtenéd bővebben? Idéznéd pontosan?

Én ezt írtam:


Kvasztics Fedor 2022. január 22. 17:00

@Gránitszilárdság

A lényegről ha lehetne valamit, miért kéne az óvodásokat, iskolásokat a buzulás irányába érzékenyíteni?


Hol állítottam én bármit ezzel a kérdéssel a fenti cikkben szereplő link tartalmáról? Sehol. Később is csak arra utaltam, hogy nyugaton ez az érzékenyítés már létezik, és nálunk is vannak követői. Mint minden, onnam jövő irányzatnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés