Simicskó: Lelkileg is meg kell élni az ünnepet

2021. november 28. 14:35
„Az adventi hangulat mellett szükségünk van arra, hogy lelkileg is megéljük, átéljük a karácsony misztériumát” – hangsúlyozta videóüzenetében advent első vasárnapján a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, aki mindenkinek áldott adventot kívánt.

Simicskó István az MTI-hez eljuttatott videóban kiemelte: az adventi időszak kezdetén „szívünk hálával telik meg – kicsit magunk mögött hagyva az egész esztendő zajos mindennapjait –, tekintetünket talán jobban az égiek és embertársaink felé tudjuk emelni mint az év többi részében”.

Adventben elcsendesedünk, befelé figyelünk és egyfajta mérleget is vonunk a mögöttünk álló időszakról” 

– fogalmazott. „Mi adhatna nekünk nagyobb reményt és vígaszt, mint annak az ígérete és megtapasztalása, hogy az Isten velünk van és elküldi egyetlen fiát, aki megváltja mindannyiunk életét?” – tette fel a kérdést a kereszténydemokrata politikus, aki mindenkinek meghitt ráeszmélést kívánt arra, hogy „milyen csodálatos dolog Isten, valamint családunk által körülölelt szeretetben élni és az Isten országát közösen építeni”.

(MTI)

Fotó: Simicskó István, Facebook

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Az adventi hangulat mellett szükségünk van arra, hogy lelkileg is megéljük, átéljük a karácsony misztériumát” – hangsúlyozta videóüzenetében advent első vasárnapján a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, aki mindenkinek áldott adventot kívánt."


Jaaajjjjjj!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés