Bőröndben turkáltak, lebuktak a reptéri tolvajok Ferihegyen

2021. június 17. 10:02
A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság lopási kísérlet elkövetésének gyanúja miatt azonnal eljárást indított a csévharaszti és nyáregyházi férfiakkal szemben.

Azt hitték, 600 eurót találtak egy Amszterdamba tartó KLM-gép rakterében a rakodómunkások, pedig a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság csapdabőröndjébe nyúltak bele – adta hírül az Airportal.hu. 

A holland légitársaság szerda reggeli járatának rakodását végző rakodómunkások kinyitottak egy feladott poggyászt, és értékek után kutattak benne. A bőröndben hatszáz eurót találtak, de azonnal észrevették, hogy nem egy óvatlan utas, hanem a rendőrök helyezték a pénzt a kofferbe. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság lopási kísérlet elkövetésének gyanúja miatt azonnal eljárást indított a csévharaszti és nyáregyházi férfiakkal szemben. 

A rendőrök a labdarúgó Eb alatt is folyamatos vagyonvédelmi akciókat tartanak a ferihegyi repülőtéren. Az utazóknak azt tanácsolják, hogy műszaki cikkeket, készpénzt és ékszereket inkább ne tároljanak feladott poggyászaikban, sőt, a kézipoggyászból is vegyék ki azokat, ha kiderül, hogy csomagjaikat a gép rakterében helyezik majd el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lölőőőőőőőőőőőőőő!

Te is kicsiben kezdted.
Emlékszel?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés