Pedofil az is, aki a saját szexualitását reklámozza gyerekeknek

2021. június 14. 13:24

Bálint Botond
PestiSrácok
A genderideológia szerint nincs normális, illetve minden normális.

„Korunk számtalan ideológiai szörnyűsége közül az egyik legborzasztóbb és legkárosabb a gyermekek szexuális célponttá tétele. A liberális ideológiacsomag részeként megjelenő genderideológia ugyanis most már azt követeli, hogy a gyermekek a személyiségfejlődésük legkorábbi pillanatától kezdve kötelezően találkozzanak az emberi szexualitás minden eddig létrejött, kitalált formájával, hogy »szabadon« eldönthessék majd, melyik diszfunkcionális abnormális perverzióval lesznek identikusak. A genderideológia szerint nincs normális, illetve minden normális. A valósághoz nem kell, sőt, nem szabad alkalmazkodni, a biológia tényeit nem kell, sőt, nem szabad tudomásul venni. A szexualitás nem a biológiai nő és a biológiai férfi közös ügye a faj fenntartásáért, az egyedfejlődés szexuális tanulási folyamata nem a nő és a férfi közös és kölcsönös örömszerzésének megtanulására szolgál, hanem arra, hogy a biológiai nemiség nélküli egyént megtanítsuk az öncélú kielégülésére, amely csupán önmegvalósításának része, illetve, hogy az egyén azzá válhasson, amivé akar, bármivé.

A személyiségfejlődésünk során az ösztöneinkkel, a késztetéseinkkel, az érzelmeinkkel ismerkedünk meg és nem azzal, hogy más emberek egyedfejlődési tévútjai, kudarcai milyen választási lehetőségeket kínálnak nekünk. A kultúra célja nem az, hogy a szexualitás csoport-, közösségi, társadalmi kereteinek kialakítása során elpusztítsa az egyén biológiai lehetőségeit, hanem az, hogy támogassa azokat. Minden emberi közösség, együttműködés egyik legnagyobb kihívása, hogy miként kezelje a szexualitást. A nők és a férfiak mindig is tapasztalták, hogy a természet nagyon erős szexuális vágyakkal áldotta meg őket, amelyek egyszerre lehetnek forrásai a legnagyobb örömöknek és a legnagyobb fájdalmaknak.

Az egyedi emberi kultúrák akkor maradtak fenn, ha képesek voltak egyszerre kezelni a női és a férfi szexualitást, a két nem biológiai különbözőségét, és a megkerülhetetlen együttműködést a két nem között hatékonnyá tudták tenni. Ahány kultúra, annyi válasz. De ezek a válaszok sokszor voltak rosszak, hiszen számtalan kultúra, közösség, törzs enyészett el a semmibe azért, mert rossz válaszokat adott ezekre az evolúciós kérdésekre. Lehet ezt nagyon rosszul is csinálni. De mi egy olyan kultúrába születtünk bele, amely több ezer éve csiszolgatta már a két nem együttműködésének kereteit, és képes volt olyan emberi együttműködéseket fenntartani, amelyekben az emberek többsége jól tudta érezni magát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Pedofil az is, aki a saját szexualitását reklámozza gyerekeknek" - igen.
És általában minden jelenség pedofil, amely szembemegy - akár mentális betegség, akár kitervelt provokáció okán - az egészséges szemlélettel.
Ezért lehet nyugodtan G. Sorost pl. politikai pedofilnak nevezni.
Az ügynökeit, az NGO-sokat, a Soros-alapítványi "civileket" Soros-pedofiloknak.

Általában elég könnyű megítélni, h. mi micsoda akar lenni, milyen céllal.

Az egész balos őrjöngés oka, h. a Fidesz törvényileg tiltani akarja, meg is van hozzá a politikai ereje, h., óvodától érettségiig az intézményben töltött idő alatt, oda bemehessenek ilyen-olyan ehhez kedvet és alkalmasságot magukban érzők magáról a szexualitásról kicsiknek és nagyoknak előadásokat tartani, őket a hagyományos férfi-nőtől eltérő alternatív lehetőségekkel megismertetni, elfogadásukra "érzékenyíteni".

Nem is való ez óvodába, iskolába. Nem arról van szó, h. bárki gyűlöletet keltene. Él mindenki úgy, ahogy akar, de tanintézményben nincs helye az ilyen jellegű ismeret terjesztésnek.a cipofuzovel mi bajod van?
a tobbivel kb egyetertek

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés