Megkezdődött a felvételi az MCC Egyetemi Programjára

2021. február 23. 16:45
A fővárosban tanuló, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező hallgatók jelentkezését várják március-április során a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Egyetemi Programjának Iskolái.

Az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény szerint a Jogi Iskola március 15-ig, a Média Iskola, a Közgazdasági Iskola, a Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, a Társadalom- és Történelemtudományi Iskola és az MCC-Mindset Pszichológia Iskola április 18-án éjfélig fogadja a jelentkezéseket a képzésekre.    

Az Egyetemi Program Iskoláinak célja, hogy a diákoknak egy-egy szakterületen elmélyült és biztos szakmai alapot nyújtó elméleti és gyakorlati ismereteket biztosítsanak.    

Angolszász modell alapján az iskolák műhelyekre tagozódnak, ahol az iskola- és műhelyvezetők, valamint a folyamatosan bővülő kutatótanári gárda előadásokat, konferenciákat szervez és tudományos kutatásokat koordinál. Az intézmény szociokulturális helyzettől függetlenül biztosítja a diákokban rejlő tehetség kibontakozását, így a képzések a felvételt nyert tanulók számára térítésmentesek – írták. Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével, valamint a kért dokumentumok csatolásával lehet a www.mcc.hu honlapon. Az Egyetemi Programról és a jelentkezés pontos menetéről az intézmény honlapján (mcc.hu/iskolak), illetve közösség oldalán (www.facebook.com/MCC.Budapest) található bővebb információ.

(MTI)

Fotó: Róka László MTI/MTVA

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában