A floridai holokauszt-múzeum George Floyd-kiállítást rendez

2020. november 23. 16:30
Óriási felháborodást okozott a kiállítás bejelentése, mivel sokan úgy gondolják, George Floyd fotói nem egy holokauszt-múzeumba valók.

Egy floridai holokauszt múzeum kiállítást rendezett George Floyd tiszteletére, aki májusban rendőri igazoltatás során halt meg, miután az egyik tiszt a nyakára térdelt. A fotókiállítás a hivatalos leírás szerint „erőteljes és inspiráló” képekből rakták össze, amik olyan embereket ábrázolnak, akik meglátogatták George Floyd halálának a helyszínét – számolt be a Daily Wire nyomán a Neokohn.

Óriási online felháborodást okozott a kiállítás bejelentése, mivel sokan úgy gondolják, hogy George Floyd fotói nem egy holokauszt-múzeumba valók, és a kiállítás tiszteletlenség a meggyilkoltak millióival szemben.

„George Floyd egy holokauszt-múzeumban? Ez trivializálja és eltorzítja a holokausztot és annak hatmillió áldozatát. És groteszk módon arra utal, mintha az amerikai rendőrök nácik lennének” – írta Ezra Levant, a Rebel News alapítója Twitteren. „A floridai holokauszt-múzeum Orlandóban egy nagy lépést tett az felé, hogy az európai zsidóság kiirtását egy bohózattá alacsonyítsa. Ez egy paródia, ez sértő a zsidósággal szemben. És attól tartok ez csak ízelítő az őrületből, ami még ezután következik” – írta a kiállítás híréről Caroline Glick izraeli újságírónő.

Martin Daubney korábbi európai parlamenti képviselő és brit újságíró hihetetlennek nevezte, hogy egy szintre helyezik George Floyd halálát hatmillió európai zsidó szisztematikus lemészárlásával.

(Neokohn)

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában