Tiltakozom!

2020. június 6. 9:34

Janisch Attila
Magyar Narnacs
Ragaszkodom ahhoz, hogy szabad és független emberként gyakorolhassam a szabad véleménynyilvánítás jogát.

„Tiltakozom az ellen, hogy írásaimat meghamisítva egyes médiumokban és orgánumokban azt állítsák rólam, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemet valaha is balliberális intézménynek neveztem. Ezt a jelzőt – mint az SZFE-t mások által megbélyegző minősítést – idézőjelek között citáltam. A módszeresen visszatérő szöveghamisítást az egyetem és személyem lejáratására használják.

Tiltakozom, mert a Hír TV 2020. május 27-i Magyarország élőben című műsorában – élő adásban – olyan mondatokat tulajdonítottak nekem, amelyeket soha sehol nem írtam le,  és nem is mondtam.

Tiltakozom, mert ebben az alapítványi átalakulással kapcsolatos műsorban a Színház- és Filmművészeti Egyetem és személyem elleni ártó szándékkal valótlanságot állítottak.

Tiltakozom, mert az illetékes államtitkárt – akinek nem kötelessége az eredeti szöveget ismerni – egy meghamisított részlettel kényszerítették egy hazugság jóváhagyására.

Tiltakozom az ellen, hogy írásaimat, mondataimat rendszeresen kiforgatják, tartalmukat az ellenkezőjére változtatják.

Tiltakozom, mert ezzel szándékosan és tendenciózusan félrevezetik a szélesebb közvéleményt.

Tiltakozom az ellen, hogy a meghamisított és nekem tulajdonított gondolatokat bármilyen módon a Színház- és Filmművészeti Egyetem jó hírnevének, nemzetközi szakmai tekintélyének csorbítására, a tanári kar megbélyegzésére használják.

Tiltakozom az ellen, hogy a magánemberként közölt publicisztikai írásaimat összemossák a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett politikától mentes oktatói tevékenységemmel. Továbbra is ragaszkodom ahhoz, hogy szabad és független emberként gyakorolhassam a szabad véleménynyilvánítás jogát, amelyet az Alaptörvény biztosít Magyarország minden állampolgára számára.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tiltakozók a ballib hazugsagterjesztesei ellen.

No de mégis mit várt??
A Habony-Médiaművek a Párt utasításai alapján dolgozik.

https://media1.hu/2019/06/05/a..

https://media1.hu/2020/02/07/a..

Anno a Nagy Előd Csemanek idején a gonosz kapitalisták ellen harcolt a pártsajtó, most az ellenzék ellen.
A bíróság által megítélt kártérítést meg úgyis kifizetik az adófizetők...

A kutya sem harapja meg a gazdáját.

Vannak, kivételek, az ortodox kutyák, akik az őket etető kezet is megharapják, mert azt hiszik, bástyisztánban vannak, ahol is ez ősi joga a bolhásoknak.

Na bumm. Egyszer megjegyeztem, hogy a liberalizmus olyan, mint a hashajtó. Jó a székrekedés ellen, de egyébként csak hasmenést okoz.

Míg a magyarországi 110 ezres idegen szívű csoport - tisztelet a kivételnek! - közbeszédet meghatározhat, addig Magyarország egy aláaknázott hely. Amely bármikor felrobbanhat és Fekete János-adóssággal, devizaadóssággal, titkosszolgálati privatizációval a magyarok teljes és végleges kifosztásához vezethet.
Az idegen érdekek kollaboránsai, az oktatás minden ágában kézzelfogható veszély a magyar érdekek ellen.

Karácsony, akinek semmi köze nincs a színházhoz, kijelentette, hogy Dörner nem lehet az Új színház igazgatója! Az ellen is tiltakoztatok? Vagy Dörnernek nem jár a vélemény nyilvánítás szabadsága?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés