Szarvas Koppány Bendegúz mégsem sajnálja annyira a lámpavasazást

2020. április 17. 18:34
Unortodox bocsánatkérés.

Csütörtökön kapott nagy nyilvánosságot a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-posztja, amiben a politikus eredetileg azt írta, hogy a (fideszes) fiúk „megdolgoztak a lámpavasért”.

Fotó: Facebook

Szarvas később úgy magyarázta a bejegyzését, hogy az nem fenyegetés volt, hanem „sommás fogalmazás”. A momentumos politikus szerint nem probléma, hogy a propagandisták „félremagyarázták” azt, amit írt, viszont mások is jelezték, hogy túlzásba esett, ezért elnézést kér – a járvány megfékezésén dolgozóktól.

Ahogy viszont egy kommentjéből kiderül, Szarvas továbbra is jogosnak tartja a lámpavasat a „fiúknak”, hiszen „[e]lég vérlázító, amit a kórházakban művelnek.”

 

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez már megint nem talált. Gyurcsány elmondta, eldicsekedte, hogyan forgatták ki ezt a mondatot a Kövér által elmondott szövegkörnyezetből.

"Mi csináltuk meg a köteles akciót is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, és mi összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó meg a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés."

Azt üzenték neki, hogy akassza fel magát. Visszaüzente, hogy hasonló jókat kíván.

Elvesztett választással pártja megfizette meggondolatlanságának árát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés