A Jobbik-DK összeborulást a rossz idő sem akadályozhatta meg

2019. október 6. 19:06
Gyurcsányék és Szilágyi György. Együtt.

Gyurcsány Ferenc, Vágó István és Gy. Németh Erzsébet Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselővel tartottak közös fórumot szombaton Budapesten. Az eseményről a DK-s Gy. Németh számolt be a facebookon:

Gyurcsányék és a többi baloldali párt, akik korábban rendszeresen támadták a Jobbikot politikusainak antiszemita és Izrael-ellenes megnyilvánulásai miatt, mára olyannyira megengedőek lettek a párttal szemben, hogy közös jelölteket indítanak az önkormányzati választáson.

Ilyen például a jobbikos Mirkóczki Ádám, aki az egri ellenzék közös polgármesterjelöltje, vagy a képen látható Vágó István, aki a XII. kerületben  indul képviselőjelöltként. Többek közt a Jobbik támogatásával. Íme a DK-s politikus plakátja:

Vágó egyébként maga is közzétette Gy. Németh bejegyzését az ellenzéki fórumozásról.

Szilágyi György jelenléte viszont meglepő annak fényében, hogy a Jobbik politikusa az év elején még teljesen másként gondolkodott az összefogásról. Akkor még úgy gondolta, a Jobbik nem léphet szövetségre Gyurcsány Ferenccel:

Arra azért gondosan ügyelt Gyurcsány és Szilágyi is, hogy ne készüljön olyan fénykép, amelyen együtt szerepelnek.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

zsidóként kérdezlek, mi a véleményed arról, ahogyan Vágó a zsidókról nyilatkozott, s arról, hogy a náci Jobbikkal feküdtek le a hatalom megszerzése érdekében? Te ettől nem hánysz?

mandiner! Hozzászólásaimra nem jelenik meg a válasz, féltek?

Rómában, ott élő magyarként találkoztam egy rendezvényen Gönc Árpáddal, ahol előadást tartott a magyar helyzetről -kihagyta börtön ügynöki múltját - , s ott mondta, hogy még két nemzedéknek el kell tűnnie ahhoz, hogy ne lehessen egymásra mutogatni. talán igaza volt.

Hosszú lenne a válasz, inkább olvasd el a Neokohn portálon, Frank Füredivel készült interjút. Gondolkodj el, miért szavazol a az Európa, benne saját hazád árulóira? A zsidó, a katolikus, s minden európai vallás árulóira, de ha nem vagy vallásos, akkor a nem vallásos emberek árulóira? Dk, MSZP, Momentum, LMP, Jobbik, PM. Az európai emberek felszámolóira?

Svédországból most költözött haza orvos házaspár barátunk, a zsidó gyűlölő muszlimok okán. Persze ha nem vagy zsidó, s csak egyszerűen Orbán nem megy le a torkodon, az más, menj nyugodtan. Az zsidók ma Európában egyedül Magyarországon érik magukat a legnagyobb biztonságban. Ha nem hiszel nekem, kérdezd meg a hollandiai főrabbit. Persze vannak, akik tehetségtelenek, s Orbánra mutogatnak.....

Kedves Dodó!

Köszönöm Neked, itt kell élnünk, békességben, szeretetben, egymás megbecsülésében. megőriznünk kultúránkat, vallásunkat, a zsinagógákat, és a Szent István alapította templomainkat, minden vallási és kulturális értékeinket. S ezeket kell átörökítenünk a felnövő nemzedékekre.

Sajnálom, ha elmentek......

A beginning of a beautiful friendship.

Te jó ég, micsoda tabló!
Gy. Német, Szilágyi, és Vágó szép pár.

Ez nem a homokozólapátod, hogy visszaveszed!

Szép hétvégét Neked.

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Én például már most kiixeltelek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés