Északkelet-Magyarország az Unió egyik legszegényebb vidéke

2019. szeptember 20. 20:33

Sok fiatal ezért is döntött úgy, hogy ha Európa nem jön ide, ő megy Európába.

2019. szeptember 20. 20:33
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„A mai napot a Nyírségben töltöttem. Mátészalkán megbeszélést folytattam dr. Vékony Miklós független polgármester-jelölttel, akivel egyetértettük abban, hogy a társadalmi összetartozás erősítése a régióban a felzárkózás egyik kulcskérdése.

Ezt követően Babosi György – Momentum önkormányzati képviselő jelöltünkkel kampányoltam Nyíregyházán.

Ma Északkelet-Magyarország az Európai Unió egyik legszegényebb vidéke. Dacára annak, hogy rengeteg forrás érkezett ide az utóbbi években, Nyíregyháza nem tudott sokkal közelebb kerülni az európai életszínvonalhoz. Sok fiatal ezért is döntött úgy, hogy ha Európa nem jön ide, ő megy Európába. Európa nagyvárosaiban naponta találkozom szabolcsi fiatalokkal.

Én a következő években az Európai Unió centrista frakciójának a vezetésében azon dolgozom majd, hogy több forrás érkezzen ide. Ám csak akkor tudom ezt megtenni, ha azt mondhatom európai kollégáknak: a pénz jó helyre megy majd. Ma nem tudom ezt jó szívvel mondani. A fideszes vezetők nem bánnak jól az Uniós forrásokkal. Égetően nagy szükség van a változásra, amelyet az ellenzéki együttműködés rátermett jelöltjei Jeszenszki András polgármester-jelölt vezetésével végre elhozhatnak ennek a méltatlanul elhanyagolt régiónak.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. szeptember 21. 23:56
Nicsak, ki beszél? 2017-ben az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma szervkereskedelem miatt indított vizsgálatot az ellen az abortuszpárti szervezet ellen, amelynek javára Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője gyűjtésbe kezdett Facebook-oldalán a napokban. Ugyanis a Planned Parenthood abortuszból származó emberi testrészeket adott el különféle vállalatoknak.
Box Hill
2019. szeptember 21. 21:09
Bizony. Mert a régiót szétszakították először a csehek és nyugati csatlósaik, majd nagyapád szovjet elvtársai.
atila68
2019. szeptember 21. 20:35
Katka! Mikor túl vagy a Liszt Ferenc reptéren a priority check in, és a Mastercard Airport Lounge nyújtotta szendvics, és italfogyasztás nehézségein, és helyet foglaltál a Brussels Airlines bussines class első sorában ahol a cabin crew előmelegített nedves kéztörlőkendővel és jeges narancslével fogad javaslom nézz bele ebbe; https://videa.hu/videok/film-animacio/koportos-1.-1979-film-gyarmathy-5cqnpd01J2n0VEXC De meg is veheted könyv alakban; https://www.libri.hu/konyv/Koportos-10.html Utána elmehetsz felőlem bármelyik nyírségi faluba (nem, Mátészalka qrvára nem az), és körülnézhetsz. Gumicsizmát ne felejts el vinni.
atila68
2019. szeptember 21. 20:24
Ez annyira bájos! Korábban azt nem tudta Kőbányára, hogy lehet eljutni a belvárosból, most meg térségi szakértővé avanzsál mert ivott egy kávét valamelyik mátészalkai presszóban. Ha eddig nem utáltalak, ezután sem foglak, pedig okom lenne rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik