A DK és az MSZP jelöltje az Alfahír újságírója

2019. szeptember 14. 19:09
A DK és az MSZP által is fémjelzett ellenzéki összefogás jelöltjeként indul a Jobbik-közeli Alfahír újságírója, Balogh Gábor Budapest IV. kerületének kompenzációs listáján.

A most a Gyurcsány-párt és a szocialisták támogatásával induló Balogh Gábor egyébként alig másfél éve még „Gyurcsány csúnyán lepattant a Jobbikról” címmel írta meg az Alfahírre, hogy a Jobbik – akkor még – nem ült le egy asztalhoz a DK-val. 

Balogh Gábor tavalyi cikkében azt fejtegette: „Gyurcsány tehát ismét, sokadszorra tett egy nagy szívességet Orbánnak: a baloldallal összeboruló Jobbik hazug vádjának szolgáltatott jól idézhető, és világgá kürtölhető muníciót”.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És már senki a szemöldökét sem vonja fel...

A groteszk kiteljesedik...

Azért érdemes elolvasni a linkelt Balogh-firkálmányt. :)))) És ez TAVALYI (!), nem 5 vagy 8 évvel ezelőtti cucc. Tavalyi. És bár 2018 márciusára már lényegében befejeződött az ún. Jobbik ballibesítése, verbálisan még ott van a "nagyon kemény" odaugató "radikalizmus". Figyeljük csak:

"Gyurcsány tehát ismét, sokadszorra tett egy nagy szívességet Orbánnak: a baloldallal összeboruló Jobbik hazug vádjának szolgáltatott jól idézhető, és világgá kürtölhető muníciót."

Ááááá... ízlelgessük: "a baloldallal összeboruló Jobbik hazug vádjának" :DDD

Igen, egyetértek. Az ellenzéki pártok egy felismerhetetlen masszává kezdenek összeolvadni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés