Donáth Anna: Azt szeretnénk, ha mást jelölnének Trócsányi helyett

2019. szeptember 12. 17:31
A Renew Europe-frakció mindent meg fog tenni azért, hogy Trócsányi Lászlót ne iktassák be – jelentette ki a Momentum EP-képviselője.

A Momentum EP-képviselője arról beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy szerinte azért jelölhették Trócsányit az EB-biztosi posztra, mert „Orbán Viktor szállította a V4-ek szavazatát Von der Leyennek”. Donáth Anna ezt úgy jellemezte, hogy a politikának vannak oldalai, ami kevésbé szép, vagy kevésbé tűnik fairnek.

Donáth azt mondta, hogy személyesen ő és a Renew Europe-frakció mindent meg fog tenni azért, hogy Trócsányi Lászlót ne iktassák be a biztosi pozícióra. Emlékeztetett rá, hogy az Európai Parlament még eszközölhet személyi cserét a biztosok között. Úgy fogalmazott, hogy ők nem tudják elfogadni azt, hogy egy olyan embert jelöltek a biztosi pozícióra, aki „mindent elkövetett egy olyan rendszer kiépítéséért ami szöges ellentéte annak, amit az Európai Unió képvisel”.

Donáth Anna arról beszélt, hogy a jelölt személyével és a portfólióval is probléma van. Arra a műsorvezetői kérdésre, miszerint Győri Enikő személyével esetleg egyet értenének e, azt felelte: „ezt a portfóliót odaadni bármilyen magyar kormányt képviselő személynek elfogadhatatlan”.

Az EP-képviselő szerint nem hazaárulás az, hogy „felvilágosítják” a frakcióikat és a többi képviselőt Trócsányi László munkásságáról.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kisanyám, azért annak lassan vége van, hogy olyan szobrot állítsunk, múzeumot építsünk, mint amit ti mondtok. Remélem, hogy ez a politikában is így van.

Tietek a Kovács Laci bácsi, OK?

"Donáth Anna: Azt szeretnénk, ha mást jelölnének Trócsányi helyett"

Már a botmixer sem elég?

Mi a véleményed a szűkebb szakterületedet érintő melegterápiáról?

+Dodó!

Nem veszed észre, hogy lejáratod az egyébként sokszor értelmes és jogos kritikát megfogalmazó ellenzéki hozzászólókat. Egy bizonyos, demenciával terhelt kor után talán jobb lenne hallgatni. Feri sem büszke Rád.

A jelöltállítás joga a kormányé és nem a Momentumé. Másrészt, Magyarország kormánya a demokratikus választók ellenőrzése mellett, kitűnően működik. A Momentum csak egy pici momentum a magyar közéletben.

A Momentum négy megyében tudott listát állítani. Az LMP nullát.

Ne légy igazságtalan:-) ez a lány tisztára apja lánya: mindketten a takarítónőket kedvelik.

Leveleket ír az EP képviselőknek. Ha szerinte helyes ez a megoldás, mi is írhatnánk leveleket a képviselőknek, amiben tájékoztatnánk őket, hogy Donáth megtámadott egy fiatal lányt szexuális vágyainak küldése céljából.
Egy szava sem lehetne.
Nem tudjuk, hogy igaz- e, de beszélik. Ő meg tudatosan ír hazugságokat.

Néha bizony előfordul, hogy nehéz érveket találnom arra, hogy egy zsidó is ugyanolyan magyar......az érveket veszik ki a kezemből az ilyenek.

Igen, de a takarítónőket is értesíteni kellene, vigyázzanak magukra, ne maradjanak egyedül vele. Veszélyes!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés