Vita Berki Krisztiánnal

2019. szeptember 10. 18:25

Puzsér Róbert
Facebook
Nyilvánvaló, hogy ezért a vitáért gázsi jár, úgyhogy piaci áron hárommillió forintot kérek, amit jótékony célra ajánlok fel.

„Megkeresett a HirTV propagandistája, Szarvas Szilveszter, hogy kiállok-e a műsorukban vitázni a tükörsimára vasalt heréjű Berki Krisztiánnal. Válaszom az alábbiakban olvasható.

A Berki Krisztiánra leadott ajánlások Kubatov Gábor listájától bűzlenek, nem hiszem, hogy törvényes eszközökkel gyűjtötte össze azokat. Remélem, az általunk kezdeményezett rendőrségi vizsgálat hamarosan kezdetét veszi, bár az sem lepne meg, ha Polt Péter és a nemzeti együttműködés rendszere ezt is elszabotálná.

Csakhogy a fenti feltételezés bármilyen valószínű is, jelenleg akkor is csak gyanú. Nem zárhatom ki, hogy Berki Krisztián valóban ötezer budapesti állampolgár bizalmát élvezi, így akárcsak Tarlós Istvánnal és Karácsony Gergellyel, vele is készen kell állnom a vitára, mert ez a demokratikus minimum: egy kampánynak igenis a vitáról kell szólnia.

Világos ugyanakkor, hogy Berki Krisztián producere, Hajdú Péter egy valóságshow népszerűsítésére használja a főpolgármesteri kampányt, abból igénytelen trash-műsort, nézettséget és bevételt gyárt. Nyilvánvaló, hogy ezért a vitáért gázsi jár, úgyhogy piaci áron hárommillió forintot kérek, amit jótékony célra ajánlanlok fel. Nekem mindegy, hogy ezt az összeget a HírTV vagy maga Hajdú Péter fizeti-e ki – ismerve e szereplők politikai kötődését, úgy hiszem, nekik is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Celebhülyék "vitája" a celebtérben.

Érdekesebb lenne egy "szkander Berki Krisztiánnal" rendezvény.

Én már rég x-eltem.

Egészen szürreális a DK-(MSZP-Momentum-stb.) köpönyege alól szebbjövőzni...

Berki indulása Berkinek az érdeke.
Promózza az új produkcióit. Egy bulvár-celeb. Megjegyzem, hasonló kaliberű alakokat bőven választottak már meg demokratikus választásokon, egészen komoly posztokra.

Egyébként pedig 5.000 aláírást összegyűjteni Budapesten, úgy, hogy egy választópolgár bármennyi jelöltet ajánlhat - egészen könnyű. Egy Berki ismertségű tévécelebnek szerintem gyerekjáték.

Az mondjuk elég vicces, hogy az MSZP-DK-stb. AMÚGY DEMOKRATIKUSAN minden más jelöltet kizárna a központilag kijelölt KariGerin kívül... LOL

Hát a Fidelitas tehet arról, hogy Berki-Puzsér-Karácsony bohócfelhozatal indul Tarlós ellen? ;)))

De komolyan beszélve: ki akadályozta meg a ballibet, hogy 2010 óta (!!!!) felépítsen egy épkézláb polgármesterjelöltet? Ki kényszerítette a ballibet, hogy a legidiótább kerületi polgármesterüket indítsák, aki lényegében megbukott Zuglóban, megbukott az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként, és olyan szinten hantázik össze-vissza, hogy lehetetlen komolyan venni?

LOL
Ezt mondjad Puzsér szemébe, légy szíves. :) Megnézném a jelenetet.

Amúgy megnyugodhatsz: Thürmer 0,5%-ot sem fog elérni, mint ahogyan Berki is 1% alatt lesz. (Ja, gondolom, minden nem Tarlós-szavazót automatice be kell írni Karácsonyhoz, ahogyan az a ballib aritmetika szerint illik. :DDD )

Egyébként jó ez a "kit indít a Fidesz" játék.
Ugyebár minden másnap más a megoldás. Fideszbérenc az LMP, tudjuk. Fideszbérenc (vagy legalábbis a Fidesz kottájából játszik) a Gyurcsány, tudjuk. És hát a legfőbb fideszbérenc az MSZP, ezt is tudjuk. Ugyebár az az MSZP, amelyiknek Karácsony volt tavaly a miniszterelnök-jelöltje.

Most borítékolom, hogy ha Karácsony veszít, akkor megint az MSZP fideszbérencsége lesz műsoron. Mert hát végülis a Fidesz indította ezt a balféket...

Szavazni egy jelöltre lehet, ajánlani bármennyi jelöltet lehet.

Kapaszkodj meg: ellenzéki párt színeiben indult jelölt is járt már úgy, hogy kevesebb szavazatot kapott, mint ahány ajánlás kellett az induláshoz.

Jogos. Berki is ebből él. Az ő szintjén kell kezelni az ügyet. Meg is tarthatja a 3 milkát, jól ön majd, mert a főpolgi fizetést nem ő foga kapni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés