Trócsányi László jelölése a bővítési portfólió élére egy rossz vicc

2019. szeptember 10. 13:14

Donáth Anna
Facebook
Ő fogja számonkérni a csatlakozni kívánó országokon az európai értékek betartását?

„Ma végleg biztossá vált, hogy a magyar kormány Trócsányi László volt igazságügyi minisztert jelöli uniós biztosnak, és a bővítésért felelős portfóliót szánják neki. Azt a portfóliót, amelynek vezetője a jövőben azért is felelős lesz, hogy számonkérje az EU-hoz csatlakozni kívánó országokon az emberi jogok védelmét, az európai értékek betartását és a koppenhágai kritériumokat.

Mindezt egy olyan emberre bíznák, aki:

 A gyülekezési törvény bevezetésével sokkal nagyobb mozgásteret adott a rendőrségnek és a hatalomnak, hogy tüntetéseket tiltson be, formálódó mozgalmakat lehetetlenítsen el.

 A nevetséges, kommunikációs célokat szolgáló, a jogállamiságot megcsúfoló „STOP Soros” törvénycsomag összeállítása felett őrködött igazságügyi miniszterként, ami miatt aztán eljárást is indított az Európai Bizottság Magyarország ellen.

A törvényjavaslatával megnehezítette a közérdekű adatok igénylését, segítve ezzel a magyar miniszterelnök köreinek EU-s forrásból történő zavartalan gazdagodását.

Egy olyan kormánynak volt szerves tagja, ami sportot űzött a civil szervezetek üldözéséből.

 Miniszterként bűncselekménnyé tette a hajléktalanságot, kitiltva ezzel a hajléktalanokat minden közterületről.

Nem kerülhet az Európai Unió kormányába, pláne egy ilyen fontos pozícióba egy olyan miniszter, aki büszkén épített egy olyan rendszert, ami a legtöbb európai alapértéknek ellentmond. Egy olyan rendszert, amely sokkal inkább hasonlít az orosz rendszerhez, mint egy európai államéhoz. Egy olyan rendszert, aminek egyik fő célja az európai adófizetők pénzének magánvagyonná alakítása – a pénzt a miniszterelnök legszűkebb környezetében, elsősorban a családja közelében tartása. Trócsányi nem csak egy egyszerű fideszes: azok közül való, akik nem csak nézték, hanem aktívan hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarországot ma sokkal kevésbé tekintsék európai országnak, mint korábban.

Trócsányi László vállalhatatlan, elvi és szakmai alapon is alkalmatlan jelölt az Európai Unió kormányába. Jelöltsége ellen fogok szavazni az Európai Parlamentben, és ugyanerre fogom kérni a teljes Renew Europe frakciót is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A másik cikk képén milyen jót nevet Trócsányi a Donátféléken.

Amivel vegyuk eszre, hogy a magyarellenes kulso es belso ellenseg askalodasa ellenere eleg komoly adut kaptunk a kezunkbe Ukrajnaval szemben a karpataljai magyarok vedelmehez. Gyakorlatilag a nyelvtorveny miatt jo alaposan megcsukloztathatja oket Trocsanyi ha valaha is EU tagjeloltek akarnak lenni.

Toporzékolj!

(Amúgy mi a frásznak ennyi párt? 101%-ban ugyanazt a mantrát nyomják... meg tudja bárki különböztetni egymástól a DK-t, az ún. Jobbikot, az MSZP-t, a Momentumot, a szélbernadettet stb. ? Miért nen elég egy toporzékoló közlemény?)

Már annyira nyálas Soros ennyire erőltetett kiszolgálása......

Az a rossz vicc, hogy te egyáltalán ott vagy, a viccpártoddal együtt.
Te vagy a vicces, aki a könyökén kívül még semmit nem tett le az asztalra, és nem Trócsányi László, akinek a cipőfűzőjét sem vagy méltó megkötni.
Mire játszod itt az agyadat, arra a szociológiai diplomádra, valami komolyabbra már nem tellett abból a pici eszedből?

Most ugye a Donáth lányra gondolsz? Az ő nyilatkozatára? És Csehére, meg Ujhelyiére, Dobrevére, akik Trócsányi László személyét próbálták amortizálni? És a Fidesz kormányét! A te kormányodét.

Az első mondatod zavaros. Mit is akartál mondani?

Kitiltotta? Jól tette! Eddig a közterületen lévő padok a hajléktalanok kocsmája, szállása, alvóhelye volt.

Te le tudtál ülni ezeken a szép nyári estéken a pároddal beszélgetni egy padra? A fiatalabb éveidben, még csókolóztál is ilyen padokon!
Veled még nem fordult elő, mint az idős ember, hogy a sok gyaloglástól kifáradtál és szerettél volna leülni egy padra?

Neked tetszik az, hogy a kis üzletek tulajdonosai, vagy alkalmazottai, nem tudnak kinyitni, mert előbb a pisis alkoholmámorban paplanok közt alvó hajléktalant kell eltakarítania, utána pedig kitakarítania az összepisilt helyet, hogy a vevők be tudjanak menni vásárolni? És mindezt MINDENNAP!

Jézusra hivatkozva minden egyes commenteddel a kormányt szidod. Nagyon álszent és átlátszó vagy.
Nem kell ám ideológiákat gyártanod, látjuk jól, hogy folyamatosan intrikálsz a kormány ellen, védve a libsibolsikat.

"Az EU szoros ellenőrzése kifejezetten jót tesz Magyarországnak, ha a tényleges demokráciát hozzuk szóba. "

Félreértettél egy szó párost - ezt: "Már a Szaros vezérelt euban sem" , ugyanis sejtésem szerint Dzsordzs Szorosz EParlamenti ismert influenciáját kívánta szóbakeríteni a fórumtárs (,nemde?)

Imigyen írta :
"a szemkilövetős áldemokrácia a ti kedvenc játszóteretek, csak most éppen nem az van műsoron. Már a Szaros vezérelt euban sem annyira."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés