Megközelítette Karácsony népszerűsége Tarlósét

2019. szeptember 9. 20:27
Legalábbis a Závecz Research szerint.

Statisztikailag épp csak releváns a különbség Tarlós István és Karácsony Gergely támogatottsága között – írja az Index. A hírportál a Závecz Research szeptember elején, 800 főn végzett telefonos felmérés alapján írta ezt. 

Tarlós István a megkérdezettek 49%-ának támogatását bírja, míg Karácsony Gergely a 45%-ukét, a 3,5%-os hibahatár mellett ez nagyon kis különbség. A felmérésből az is kiderül, hogy Puzsér Róbertre csak minden huszonötödik válaszadó voksolna, Berki Krisztián és Thürmer Gyula pedig 1-1%-uk támogatására számíthat. 

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valóban akik nem úgy gondolkoznak mint magunk, azok között rengeteg a buta, sőt ott vannak a másodosztályú prolik, míg saját köreinkben az egész család számára kijelöljük a gondolkozás és értékrendet irányát, egyben azt, ki hogyan és minden gondolkozhat? Valóban ezen gondolkodásmódnak kellene jellemeznie a magyarságot? A másik lenézése és kirekesztése, s majd én megmondom, mit gondoljon a másik típusú gondolkozás?

(jav.: minden -> miben)

Magam azt kívánom, hogy ne érzelmi, politikai csatározásnak, stratégiai játéknak, versenynek tekintsük az önkormányzatok működését és működtetését, hanem a települések javát kívánjuk, valóban szolgálva, ami sokszor úgy lenne hatékonyan kivitelezhető, ha az az összefogásokban, közös gondolkozásokban és cselekvésekben nyilvánulna meg, önmagunk és a politika világa fölé nőve.

Egyedül az utolsó mondatod helytálló.

Éppen ezért lesz a ballib nyomora, hogy ciklusok óta nem tudnak normális jelölttel előrukkolni, és hogy megint vereséget fognak szenvedni a saját terepükön is.

Puzsér-cikket a Závecz-kutatásról, most, azonnal!

:-) bármilyen eredményt tud mérni látatlanban

Nem Tarlós, vagy Karácsony a kérdés. Fidesz, vagy nem Fidesz.

„A Závecz Research 800 budapesti polgárt kérdezett telefonon, a felmérés hibahatára +/-3,5%. Tarlós és Karácsony között egészen minimális, statisztikailag épp csak releváns a különbség Tarlós javára.” – írja az Index hivatkozva a 444-re.

Na ja ja! Ha a +/-3,5 %-ot Karácsony 45 %-hoz adjuk hozzá.
Mi van akkor, ha a Tarlós 49 %-hoz adjuk hozzá? Akkor Tarlósnak 52,5 % lesz, amely megegyezik a Nézőpont Intézet által mért adattal.
Továbbá, ha Tarlós 49 %-os adatához hozzáadjuk a 3,5 %-ot, Karácsonyéból pedig levonjuk, akkor az eredmény megegyezik a Nézőpont Intézet adatával.

Azután ott van még a balliberálisok korábbi állításának figyelembe vétele. Aki nem egy szavazni az mind Tarlósra szavaz. ;-)

Kedves Tarlóst támogatók!
Miért ez a pesszimista hangulat?
Tarlós és Karácsony közötti különbség két számjegyű lesz Tarlós javára. A közgyűlésben pedig többen lesznek a Fidesz által támogatott képviselők.
Ha nem így lenne, Budapest fejlődése megtorpanna.

"A hátra lévő idő bőven elegendő arra, hogy Karácsony megelőze. Budapest sohasem volt jobboldali város."

Na ja! A hátra lévő idő bőven elegendő arra, hogy Tarlós még nagyobb arányban előzze Karácsonyt.
Budapest Fővárosi képviselő testülete jelenleg is többségében Fideszes.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés