Alsóörsi gyilkosság: homoszexuális dráma?

2010. augusztus 5. 9:09
Az áldozatot és a tettest is jól ismerő személyek azt állítják, szerelemféltés volt az oka az alsóörsi rendőrgyilkosságnak: a főtörzsőrmester és a gyilkos között szerelmi kapcsolat állt fent, ami azonban rövid ideje megromlott.

Már a nyomozók is vizsgálják, hogy szerelemféltés áll-e a rendőrgyilkosság hátterében, írja az atv.hu. A lap a meggyilkolt főtörzsőrmester ismerőseitől megtudta: a rendőrt az a Bálint kereztnevű férfi ölte meg, aki a gyilkosság után öngyilkos lett. Az atv.hu informátorai szerint Bálint Svájcban dolgozott, a nyarakat azonban Alsóörsön töltötte. Bálint és a nőtlen, egyedül élő meggyilkolt rendőr, Gamauf János között szerelmi kapcsolat állhatott fent, ami azonban megromlott az utóbbi időkben - az atv.hu forrásai szerint ez vezetett a gyilkossághoz.

Szerda hajnalban, éjfél után kezdődött a lövöldözés Alsóörsön. Gamauf János főtörzsőrmester és a vele tartó szakközépiskolás rendőrgyakornok éppen igazoltattak, amikor tüzet nyitottak rájuk egy tőlük harminc méterre álló sötét BMW-ből. A lövedékek nemcsak a rendőrt, hanem az igazoltatott autó egyik 21 éves utasát is eltalálták. Fültanúk szerint automata kézi fegyverből, géppisztolyból adták le a lövéseket.

Frissítés:

Ugyan a helybeliek azt állítják, hogy Garnauf János és az amúgy Svájcban éló, Balatonon csak nyáron tartózkodó Bálint párkapcsolatban álltak, a rendőrség szerint a meggyilkolt főtörzsőrmester híváslistája alapján nem álltak kapcsolatban - legalábbis az utóbbi napokban telefonon keresztül nem. Ugyanakkor a nyomozásban résztvevő rendőrök is elismerik, hogy többek között lehetséges indíték a szerelemféltés is.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában