Nahát, Magyar Péter azt írta, hazudik a kormány, majd módosította a bejegyzést, aminek a végén kiderült, mégsem hazudik a kormány

2024. szeptember 20. 13:59

Több ellenzéki portál is átvette Magyar bejegyzését, ám a módosításokat már nem követték az orgánumok.

2024. szeptember 20. 13:59

Nyitókép: Facebook

Péntek reggel újabb Facebook-posztban ment neki Orbán Viktornak Magyar Péter: a Tisza Párt elnöke azt írta, a magyar kormány hazudik. Ezt Magyar azzal indokolta, hogy a kormányfő a reggeli árvízinfón azt mondta, 2753 dolgozik az árvízi védekezésben, miközben saját állítása szerint a Tisza ennél több civil munkáját koordinálja. 

Magyar a bejegyzést többször is megváltoztatta, rövid időre a bejegyzést is törölte, a posztot több ellenzéki beállítottságú portál is átvette, ám ők Magyar módosításait már nem követték le. Azt a részt, hogy hazudik a kormány, 

Magyar Péter végül kivette a bejegyzéséből.

A Tisza elnöke eredetileg 9:12-kor rakta ki az ominózus posztot, azon egy perc múlva már változtatott, akkor egy képet szedett ki, majd 9:18-kor újra változtatott rajta, ám hogy mit, pontosan nem derül ki, nem látni változás nyomát. 

A negyedik módosításnál, 9.24-kor azonban már törölte azt a részt, hogy „a kormány megint hazudik”. Végül 9.25-kor ötödik alkalommal is módosította a bejegyzést, de látható módosítást nem vettünk észre – vette észre a Magyar Nemzet. Magyar posztjának történetét IDE KATTINTVA lehet megtekinteni, a jobb felső sorokban lévő legördülő listából lehet megnyitni a szerkesztési előzményeket. 


 


 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2024. szeptember 20. 22:11
jó ez a fotó. egy tulok tülköt tart, tülköm tülköm, mondd meg nékem...! amúgy messziről látszik rajta, hogy kínai.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 21:39
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­k­e­­l­­d­­ ­­a­­ ­s­z­­e­­­x­i­­­ ­p­­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
catalina11
2024. szeptember 20. 21:37
survivor 2024. szeptember 20. 15:19 valódi családtámogatást hirdet, támogatni fogja az egy szülős és a beteg gyermekeket nevelő családokat nem a multi cégeket és a milliárdos agrár cégeket, hanem a kis- és közepes vállalatokat és a családi gazdálkodókat fogja támogatni átalakítja a végrehajtást megnyitja az ügynökaktákat felülvizsgálja a devizahitelesek ügyét visszahozza a KATA adózást felülvizsgálja a Magyarország számára előnytelen nemzetközi szerződéseket valódi gyermekvédelmi reformot hajt végre a lehető legtöbb forrást fog az egészségügyre és az oktatásra fordítani" ezt mind azonnal? ez a Magyar Péter egy igazi minuteman...
catalina11
2024. szeptember 20. 18:43
Poloska Peti egy vállról indítható ripacs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!