Magyar Péter 22 napja nem jelent meg a munkahelyén

2024. szeptember 22. 17:52

Mintha nem ezt ígérte volna.

2024. szeptember 22. 17:52
Dömötör Csaba
Dömötör Csaba
Facebook

Nyitókép: Képernyőkép

„22napja véget ért a nyár.
Magyar Péter 22 napja nem jelent meg a brüsszeli munkahelyén, ahová júniusban megválasztották.
Mintha nem ezt ígérte volna.”
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. szeptember 23. 19:58
csak igy tudja betartani azt az igeretet, hogy nem megy Brusszelbe :D
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 17:04
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­­k­e­­l­d­­ ­­a­ ­­s­­z­e­x­­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
manitowoc
2024. szeptember 23. 11:41
DörmiCsacsi: "Magyar Péter 22 napja nem jelent meg a brüsszeli munkahelyén" Ez bizony, csúnya dolog. Mielőtt valakinek eszébe jutna egy másik képviselő, aki a budapesti munkahelyén sokkal-sokkal több napot mulasztott, le kell szögezni: ÉLES KÜLÖNBSÉG VAN Magyar Péter mostani EP-hiányzásai és Orbán Viktor 2002-2004 közötti magyar országgyűlési hiányzásai között. Nevezetesen az a nagy különbség, hogy fideszesek azokért a hiányzásokért sohasem fikázták/fikázzák Orbánt. Igaz, DörmiCsacsi? (:-))))))))))
Skywalker_bp
2024. szeptember 23. 10:54
CsúnyaPeti Fujj, fujj! Dolgozni sem akarsz. De bántani a mi kövér, potrohos, elzsírosodott agyú, saját világába záródott, hatalomparanoid miniszterelnökünket, aki összetévesztette magát az országgal, azt bezzeg akarod, ugye? Miért akarod te bántani Orbán Viktort? Mert lop? Mert ipari méretekben lop? Mert az apja is lop? Mert a veje is lop? Vagy mert LévayAnikó a felesége? Tudod mennyi dolga van annak az asszonynak? Ha nem tudod, képzelj el egy hatvanpusztai hétvégét. Takarítsd ki te az aranylábas márvány-kádakból a kolbásztölteléket. Meg vakarjad te kifele a perzsából a tepertőzsírt. Meg hallgassad te amikor Ráhel meglátja hogy a másfél millás szoknyájára pucolták rá a belet. Nagyon elhamarkodott vagy te, Péter. Azért abba is gondolj bele, hogy a miniszterelnök legalább csak magának lop. Meg Lölőnek. De Lázárnak nem lop. Lázár is maga lop. Rogánnak se’ Rogán is magába’ lop bűnszövetkezetbe’. Te csúnya Péter! Fujj! Fujj! 🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻🌊🌊🌊✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!