„A baloldali hordószónok” – a honvédelmi minisztertől kapta meg a magáét a katonákat becsmérlő Magyar Péter (VIDEÓ)

2024. szeptember 24. 19:19

Szalay-Bobrovniczky Kristóf kiosztotta a gátakon tetszelgő politikust.

2024. szeptember 24. 19:19
CZUNYINÉ dr. BERTALAN Judit; SZALAY-BOBROVNICZKY Kristóf; KANCZ Csaba

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mint arról beszámoltunk, Magyar Péter az árvízi védekezés idején folyamatosan támadta a gátakon dolgozókat, hazugságokat terjesztett, és megpróbálta lejáratni a védekezést kézben tartó hivatalos szerveket.

Ezt is ajánljuk a témában

A honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf a közösségi oldalára feltöltött videóban kérte ki a magyar katonák nevében a sértéseket.

Visszautasítom, hogy Magyar Péter az árvíz elleni védekezésben helyt álló magyar katonákat becsmérelje!”

– írta közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 17:17
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­e­­x­i­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. szeptember 25. 13:05
A kaszinó-bohóc-hadügyminiszter… 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
august
2024. szeptember 24. 22:17
Felteszek neked 1 sokkal egyszerűbb kérdést.... Kit nem becsmérelt még a kispöcsű nyikhaj Peti?: ---- :) Csak a mai nap bajszot akasztott Gyurcsánnyal, szájára vette a volt államfőt, és annak ezredes férjét, 'vót-e homokzsákot tölteni, majd a honvédség tartalékos állományát hiányolta a gátakról, ez után letolvajozta a miniszterelököt, és a rokonságát eközben még Hadházyval is csörtét vívott a korábbi, haveroknak osztott 10 milliók miatt, és még nincs vége a napnak.
tompika-2
2024. szeptember 24. 21:36
Most már tudjuk, mire szerződött Bobri Buborék apuci és Lexike anyuci! Mind a kettő egy-egy vele azonos értékű szarkupaccal van elfoglaltatva. Oda süllyednek, ahonnan még Karó Geri és Asszonyverő Poloska Peti is annyira nagynak látszik, hogy támadni érdemes. A szarnak adott maflás beszennyezi a kezet ám, ráadásul még vissza is freccsen a ronda pofájukba. Érdemes ezt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!