Jön a Sziget fesztivál, mutatjuk, merre kell kerülnie autóval

2024. augusztus 02. 20:39

A fesztivál idején a délutáni és az esti órákban a szokottnál jóval erősebb forgalomra kell készülni a Szentendrei úton.

2024. augusztus 02. 20:39
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Péntek este nyolc órától lezárják a Budai alsó rakpartot a Mozaik utca és a bevásárlóközpont parkolója között a Sziget fesztivál miatt – közölte a BKK info a honlapján. A forgalomkorlátozás a közösségi közlekedést is érinti, a 226-os autóbusz rövidített útvonalon, a Nyugati pályaudvar és Aquincum között közlekedik.

Hétfőtől augusztus 13-áig naponta 13 órától hajnali 3 óráig időszakos lezárásra kell számítani a Budai alsó rakparton a Mozaik utca és a Margit híd között, továbbá a Mozaik utcában

– emelték ki. A fesztivál idején a délutáni és az esti órákban a szokottnál jóval erősebb forgalomra kell készülni a Szentendrei úton –hívták fel a figyelmet.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!