Trump hálás Orbán erőfeszítései miatt: Minél hamarabb békét kell teremteni Ukrajnában

2024. július 12. 13:57

„Túl sokan haltak meg egy olyan háborúban, amelynek soha nem lett volna szabad elkezdődnie!” – fogalmazott a republikánus elnökjelölt.

2024. július 12. 13:57
null

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy lapunk korábban megírta, Orbán Viktor a csütörtökön Washingtonba utazott, hogy találkozzon az amerikai elnökkel és a republikánus elnökjelölttel, Donald Trumppal. Utóbbival a magyar miniszterelnöknek köztudottan jó a viszonya. A Trumppal folytatott találkozóról egy videót is feltöltött Orbán Viktor a közösségi oldalára.

Később Donald Trump is beszámolt a találkozó fontosságáról, valamint arról is, hogy minél hamarabb békét kell teremteni Ukrajnában.

Köszönöm Viktor. Minél hamarabb békét kell teremteni Ukrajnában.

Túl sokan haltak meg egy olyan háborúban, amelynek soha nem lett volna szabad elkezdődnie!” – írta a republikánus elnökjelölt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. július 12. 21:20
macskusz-4! ENNEK a fotónak a láttán MINDUNTALAN az jut eszembe, ILYEN hülyeséget tenni, ismét ORBÁN VIKTOR részéről! BÁRHOGYAN is végződik majd a novemberi elnökválasztás az USA -ben, jelenleg BIDEN az USA elnöke, TRUMP pedig a kihívója! A HIVATALBAN lévő magyar miniszterelnök halmozza a hülyeségeit az utóbbi időben, és CSODÁLKOZIK, ha azok miatt nem dicséretet kap! AMÚGY is az USA polgárai választják meg az USA elnökét, és nem a magyar miniszterelnök. MEKKORA FELHÁBORODÁS lenne idehaza, ha egy HIVATALBAN lévő állam-vagy kormányfő ORBÁN VIKTOR kihívója mellett kampányolna!
Türelem
2024. július 12. 18:23
Akinek családja, gyermeke, unokája van, az nemet mond a globális zsidó tőke gyilkos háborújára - bennünket, zsidókat tesznek felelőssé a háborús eszkalációé - , zárójelben, bennünket vernek agyon a szomszédaink, amikor gyermekik hulla zsákját megkapják, de ott lesznek a mi gyermekeink is, hiába vesszük a jepregyet Ausztráliába......
Akutyafáját
2024. július 12. 18:02
Mint ahogy a képen is látszik miniszterünk szinte szárnyakat növesztett a találkozó alkalmával. Remélem Trump ujraválasztása után Orbán Viktor végre igazán szárnyakra kap és egy békésebb szebb jövőt hoz el nekünk.
kiss.istvan770
2024. július 12. 17:13 Szerkesztve
"Túl sokan haltak meg egy olyan háborúban, amelynek soha nem lett volna szabad elkezdődnie!” – fogalmazott a republikánus elnökjelölt." Ilyenkor számolja a mandi idióta szoftvere, hogy ezt a cikket sem olvastam el. Ebben a mondatban minden benne van a háborúról amivel egyetértek, like, aztán jöhet a következő cikk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!