Videón a találkozó Orbán Viktor és Donald Trump között

2024. július 12. 08:25

A magyar miniszterelnök ezúttal sem rejtette véka alá, hogy melyik amerikai elnökjelölttel szimpatizál jobban.

2024. július 12. 08:25
null

Nyitókép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ahogy lapunk korábban megírta, Orbán Viktor a csütörtökön Washingtonba utazott, hogy találkozzon az amerikai elnökkel és a republikánusok elnökjelöltjével, Donald Trumppal. Utóbbival a magyar miniszterelnöknek köztudottan jó a viszonya, így a Trumppal folytatott találkozóról egy videót is feltöltött Orbán Viktor a közösségi oldalára.

A magyar miniszterelnök ezúttal sem rejtette véka alá, hogy melyik amerikai elnökjelölttel szimpatizál jobban.

Az Orbán Viktor által megosztott videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 12. 17:34
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
julius68-2
2024. július 12. 16:52
julius68-2--Pelso j. 2024. július 12. 16:47 Nem az EU toxikus narrativát képviselte, fegyverszünet és béke ügyben puhatolózott és az sem véletlen, hogy a sok vezető után a desztináció Donald Trump.
altercat1
2024. július 12. 13:21
Nna, a szarát dobáló kanmajon csapat megint hőbörög... Csak így tovább! Agyvérzésig!
nempolitizalok-0
2024. július 12. 12:46
Orbán okosan már a jövőt építi büdöslibsik. Gazdáitok csengenek le. Egy éven belül ezek kuka, szinte az összes bukásra áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!