Padfestés, jó hangulat, ingyen sör – Böröcz László besegített a Kutyapártnak

2024. július 06. 10:01

A megválasztott polgármester szerint nemsokára kézbe veszik a kerület gondozását, így nem lesz szükség a kétfarkúak akcióira.

2024. július 06. 10:01

Nyitókép: Böröcz László Facebook-oldala 

 

Valóban komolyan gondolta ígértét Böröcz László az I. Kerület frissen megválasztott polgármestere, amikor azt ígérte: pártpolitikai nézetektől függetlenül, együttműködve tervezi fejleszteni a kerületet. A politikus is már hivatalba lépése előtt – pénteken – segített a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak, és közösen újítottak fel egy padot. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Pénteken mi is besegítettünk a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak a Horváth-kertben. Padfestés, jó hangulat, ingyen sör (igaz, hogy alkoholmentes és mi vittük).

Azonban októbertől már nem lesz szükség ilyen kezdeményezésekre, az önkormányzat maga gondoskodik majd a játszóterek, parkok közbútorok rendben tartásáról az I. kerületben.

Az elkötelezettségünk viszont megmarad, hogy pártpolitikai nézetektől függetlenül, együttműködve fejlesszük az I. kerületet. Minden apró lépés számít, és biztos vagyok benne, hogy együtt sokkal többet érhetünk el. Várunk mindenkit szeretettel a jövőben is! Hajrá, I. kerület! – írta az akció kapcsán Facebook-oldalán Böröcz.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. július 07. 08:40
Alkoholmentes sör? Be vagytok baszva?
blondibarbi
2024. július 06. 13:11
A IX. kerületben meg LMBTQ-szivárványszínűre festtette a padokat a rusnya Baranyi Krisztina polgármester. Az egyik léc piros, a másik narancssárga, a harmadik sárga, stb. Persze mindenki azt kapja, amit megérdemel. Ferencvárosnak ez kellett, hát megkapta... :(
Tasi János
2024. július 06. 13:01
Mivel készítették elő a padokat, asztalokat festésre? Láncfűrésszel vagy flex-szel? Egy youtube videót megnézhettek volna előtte! Ez így egy balfaszakodás lippsy módra... Szerencsére csak demagóg szándékkal munkálkodtak így nagyobb kárt nem okoztak...
Kristály
2024. július 06. 12:08
Két farkuak abba kellene hemeregjenek két farokkal amit ök teremtettek ebben az országban akkor ők egy drog gödörben hemperegnének. Könnyü más által rendbe tett országban pofatlanúl hemperevgni és jól élni mint egy parazita és mocskos pofával követelőzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!