Kapaszkodjanak meg: hatalmas titok derült ki Magyar Péter és Karácsony Gergely kapcsolatáról

2024. szeptember 15. 06:51

Háttéralkuk és a budapestiek teljes kizárása.

2024. szeptember 15. 06:51
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Magyar Nemzet

„Vitathatatlan, elindult a politikában is az őszi idény. Felhévizy ennek őszintén örül, hiszen ismét pörögnek majd az események. Izgalmas időszak elé nézünk. Az egyik ilyen helyszín a főváros lesz, ahol már rebesgetnek egy háttérben körvonalazódó Karácsony–Magyar Péter-paktumot. Szentkirályi Alexandra, a fővárosi Fidesz leendő frakcióvezetője elgondolkodtató videót osztott meg ezzel kapcsolatban:

Magyar Péter elárulta, hogy limonádézás közben döntöttek Budapest sorsáról. Karácsony Gergely és Magyar Péter az átláthatóság élharcosaként tüntetik fel magukat, miközben zárt ajtók mögött osztogatják ki a pozíciókat. Magyar Péter nem bír a vérével, ezért hencegett az összeesküvésről, Karácsony Gergely viszont hallgat, mint a sír. Főpolgármester úr, nem gondolja, hogy a budapestieknek joguk van tudni, hogy kikkel és hogyan tervezi irányítani a várost? Ugyanolyan balliberális káoszkoalíció van készülőben, mint ami már számtalanszor tönkretette a városunkat. A Karácsony–Magyar Péter-paktum jól mutatja, hogy milyen jövőt szánnak a fővárosnak. Háttéralkuk és a budapestiek teljes kizárása. Magyar Péter gyorsan beletanult az elvtelen, valós hatalomvágyba. A budapestiek nem ezt érdemlik!

Mindenesetre nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja, tehát valószínűsíthető, hogy a háttérben már alakul az új baloldali összefogás.

Annyi bizonyos, hogy a kétbalkezes főpolgármesternek mostanság van épp elég gondja, hiszen egyre tovább gyűrűzik a fővárosi korrupciós botrány, ami elérhet akár több baloldali vezetésű önkormányzatot is. Wellor, a netzenész természetesen megénekelte ezt az ügyet is első őszi slágerében, ami a Hopp, Geri, hopp! címet viseli:

»A rossz hírt a végére tartogattam,

mostanában néhány bilincs is kattan,

túl vagyunk az antikorrupciós bullshiten

épp a tieid ücsörögnek a sitten.«

Az internet új népi hősének a dalait nem lehet megállítani, sikert sikerre halmoz. Bátran kijelenthetjük, hogy futótűzként terjednek a szókimondó szövegei a világhálón. Magyar Péter, Gyurcsány, Puzsér és a német migránssimogatók után augusztusban ismét a Tisza-párt elnöke került sorra, kórházi hőmérőzését foglalta dalba Wellor, amivel ismét nagyot robbantott.

A titokzatos netzenész azonban nem véletlenszerűen választja ki azokat, akikről kendőzetlenül elmondja az igazságot. Legutóbbi két száma éppen Magyar Péterről és Karácsony Gergelyről szól. Nincsenek véletlenek. Könnyen lehet, hogy Wellor ráérzett valamire? Meglátjuk, hamarosan kiderül, forró őszünk lesz – gondolta magában a tenyerét dörzsölve Felhévizy, és bekapcsolta újból a Hopp, Geri, hopp! című fülbemászó nótát.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madre79
2024. szeptember 17. 14:06
Amikor a szél összefújja a szemetet!
ujelet-mgtsz
2024. szeptember 15. 21:14
A pestiek mindig magas lóról nézték le a vidékieket. Most, ha jobban körülnéznek, ama magas lovon láthatják, hogy a saját választásuk következtében az a ló csak egy szamár.
danubius
2024. szeptember 15. 20:48
Eddig úgy tudtam, nem buzik.
states-2
2024. szeptember 15. 17:09
Két komcsi korrupt gazember, ez viszont eddig sem volt titok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!