A FOS által megszólaltatott szakértők szerint egyszerre igaz, hogy Orbán Putyin ügynöke, illetve hogy Putyin megalázta Orbánt

2024. július 09. 19:48

Minden ügynök csak annyira okos, mint a tartótisztje.

2024. július 09. 19:48
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Minden ügynök csak annyira okos, mint a tartótisztje. Példának okáért a FOS által megszólaltatott szakértők (ügynökök) szerint egyszerre igaz, hogy Orbán Putyin ügynöke, illetve hogy Putyin megalázta Orbánt. Igen, teljesen logikus, hogy megalázod a befolyásoló ügynöködet, hogy csökkentsd a befolyását. Az, hogy a kettő olyan kapcsolatban áll egymással, mint FAM két tagmondata, az nem zavarja őket.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holger78
2024. július 11. 01:25
"Tommaso 2024. július 10. 11:29 a Felcsúti Geci egyik szeme sir, ..... a másik üveg. Britannia után Franciaországban is bukott a jobboldal. És győzött a BAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Dehát bazmeg Franciaországban évtizedek óta nem volt hatalmon a jobboldal. Akkor mi a faszért hazudsz?
robertdenyiro
2024. július 10. 14:50
Tökéletes látleletet adott Ambrózy a szektás libshit ügynökök mentális állapotáról. Nem csoda hogy így van, hiszen rémisztően ostoba állatfaj a libshit.
Jose
2024. július 10. 10:48
Annak adnék Nobel-díjat (Ilyen kategória még nincs, de be kéne vezetni), aki meg tudja mondani, mit tegyünk a végtelen méretű hazugságokat mondó, aljasul támadó, sunyi, mocsok emberekkel (akik véletlenül többnyire komcsilibsik a Nagy Francos Forradalom óta). Hogy lehet leszerelni azokat az EU-s köcsögöket, akik kijelentik, hogy egy frakciónak nem adnak pozíciókat, el akarják szigetelni a legálisan megválasztott képviselőket, stb. ?
valerian-0
2024. július 10. 09:26
Zavar támadt az FOS-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!