Magyar Péter Hunyadihoz, Petőfihez és Mansfeldhez hasonlította magát, majd megjelent a hirdetés: fizessünk elő „rendszerváltó tagságra”

2024. július 06. 20:45

A baloldal aktuális üdvöskéje nagyjából egy órás szónoklatban sorolta a konkrétumokat alig tartalmazó programpontjait és arról győzködte híveit, hogy nem szabad tovább „a fotelből politizálni.” Majd jött a hirdetés.

2024. július 06. 20:45

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

„Hunyadi, Petőfi és Mansfeld Péter sem a fotelből akarta megvédeni a hazát” – mutatott rá a Tisza Párt alelnöke.

A következő percben a Facebook-on streamelt élő videó jobb sarkában felugrott a hirdetés, mely arra buzdította a nézőket, fizessenek elő „rendszerváltó tagságra”, hogy ők is a „rendszerváltó kártya-tulajdonosok” legyenek.

Magyar Péter említett videóját itt nézheti vissza.

 

Összesen 315 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 09. 05:10 Szerkesztve
pink_vader 2024. július 07. 13:53 Valami fedőnevet ki kellett találniuk a dollár milliók származására. A kommunisták előszeretettel loptak az egyházaktól, de úgy, hogy kommunista tartalommal töltötték meg, és kitelepítés, agyonveretés terhe mellett kötelezővé tették: Békekötvény jegyzés - búcsúcédula Nyilvános , rendszeres önkritika - gyónás Népszava félóra - Biblia magyarázat, hitoktatás Kisdobos, úttörő, KISZ - cserkészet Sztálin-kantáta - katolikus himnusz “Éljen Rákosi! Éljen Rákosi!” -vastaps - mise Ide sorolhatjuk a középkori boszorkányüldözést és máglyára vetést is: az antikommunisták, hazafiak koholt vádakkal üldözését, kitelepítését, börtönbe vetését, meggyilkolását. Tartalmilag nem párhuzamos, de a kereteket igyekeztek apportálni és sátáni tartalommal megtölteni. Jézus a szeretetet hirdeti, A kommunisták a gyűlöletet. A keresztény azt mondja: ha Jézus velünk, ki ellenünk? A sátáni kommunista: aki nincs velünk, az ellenünk van.
2024. július 09. 04:47 Szerkesztve
Töki 2024. július 07. 15: Emlékszem, Gyurcsány, valamikor 2006-ban a holokauszt emléknapon, a Dohány utcai zsinagógában tartott beszédében a zsidó hívőknek Jézus Krisztus eljöveteléről szónokolt. Persze egyfelől csöndes megütközés, enyhe dehonesztálás, de persze a munkásőr Zoltai megbocsátott neki. Eltűnődtem: lehet, hogy már akkor DiktafonPedofilPéterre gondolt? 😁
kobi40
2024. július 09. 04:41
Pszichopata: nárcisztikus, gátlástalan , agresszív, paranoiás, kényszerképzetekkel küzdő, identitás zavar. Legközelebb ő lesz Hitler, aki majd jól legyőzi a Szovjetúniót.
The trasher
2024. július 08. 12:15
Hunyadi helyett némiképp Dugovics Titusz! Már ami a zuhanás illeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!