Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Megalázó: a budapesti Rod Stewart-koncerten is csúnyán kifütyülték Zelenszkijt (VIDEÓ)

2024. június 23. 08:40

Stewart kék-sárgába öltözött, miközben a kivetítőn Zelenszkij volt látható – ez nem tetszett a közönségnek.

2024. június 23. 08:40
null

Nyitókép: YouTube-képkocka

Rod Stewart a legnagyobb slágerét Ukrajnának és Zelenszkijnek ajánlotta az MVM Dome-ban tartott szombati esti koncertjén, amit a magyar közönség nagy része pfujolással és kifütyüléssel fogadott. 

Stewart kék-sárgába öltözött, ukrán katonák, elpusztított ukrajnai városok képét mutogatta a koncert alatt, a kivetítőn pedig Zelenszkij volt látható.

Mint megírtuk, néhány nappal ezelőtt a német közönség is hasonlóan reagált az ukrán propagandára. 

Az esetről a Telex tudósítója egy videót is megosztott:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 312 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. június 24. 03:55
"...ukrán katonák, elpusztított ukrajnai városok képét mutogatta a koncert alatt..." Elérte szegényt a demencia, de tulajdonképpen csak az USA "jótéteményeinek" egyikét láthatta a közönség. Az igazi azért az lenne, ha legalább Vietnámtól az afganisztáni menekülésig mindent levetítenének. De kezdődhetne az észak-amerikai indiánok kiirtásával is, vagy minimum Hirosimával és Nagaszakival... Van "anyag" bőven a tarsolyban.
nemecsek-3
2024. június 23. 20:43
Ilyen az amikor a művésztalentumok összetalálkoznak a művészi sztratoszférában és a múzsák szintjére emelnek egy évek óta tartó gyilkolást. Ezeknek fogalmuk sincs, hogy a szinpadon folyó paradicsomlé és a fronton kiömlő vér között van különbség
bszakonyi
2024. június 23. 19:07
Le kellene neki vetíteni a videót a ma déli krimi támadásról,amit egy strand ellen mint fontos katonai célpont ellen követtek el kazettás ATACMS amerikai rakétával az ukránok és az amerikaiak.
lefty67
2024. június 23. 18:51
Megjöttek az angolszászok, megjött az arrogancia és az ukrán propaganda! Ukrajna az új "térdelés"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!