Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kemény üzenetet küldött Orbán francia szövetségese Ukrajnának, ezen eldőlhet a háború

2024. június 29. 16:08

A Nemzeti Tömörülés miniszterelnök-jelöltje a franciák érdekét nézi, ezért nem engedné honfitársait az ukrán frontra küldeni.

2024. június 29. 16:08
FRANCE-POLITICS-LEGISLATIVE-POSTERS

Nyitókép: Hans Lucas/AFP

„Ha holnaptól én leszek a miniszterelnök, nem fognak francia katonákat küldeni Ukrajnába” – jelentette ki Jordan Bardella a francia Nemzeti Tömörülés jelöltje a Gabriel Attal miniszterelnökkel és Olivier Faure szocialista vezetővel folytatott televíziós vitában.

Az én iránytűm Franciaország és a franciák érdeke” 

– húzta alá Bardella.

A Nemzeti Tömörülés jelötje azért azt is megjegyezte: „Nem fogom hagyni, hogy az orosz imperializmus bekebelezzen egy olyan szövetséges államot, mint Ukrajna”, ha a június 30-án, vasárnap kezdődő előrehozott parlamenti választások után hatalomra kerül.

Bardella a vitában egyszerre ígérte meg „Ukrajna támogatását és az Oroszországgal való eszkaláció elkerülését”.
 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 15:00
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­­k­­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­­s­­z­e­x­­­i­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
kombinator-0
2024. június 30. 13:58
na, Bardella, te is nagy barom vagy! ... hol a büdös pi..ában látsz az "orosz imperializmus"-t ... én és még pár miiliárdan azt látjuk, hogy egy országot megfojtanak ... kis különbség
Csigorin
2024. június 30. 04:15
ukrajna NEM szovetseges. milyen szovetsegnek tagja?? se nato se eu egy ugyanolyan idegen orszag mint az oroszok is
koronaszepe
2024. június 29. 21:59
rasdi1kepiblanc 2024. június 29. 17:28 "...az orosz a szarházi ebben a történetben. ...." Ez természetes. Hisz az USA-nak 1945 óta az ellensége. --- Valamit tegyünk tisztába; ennek a háborúnak az oka az orosz birodalmi tudat, a russzkij mir koncepció, az orosz expanzió! Erre Antall József már 92-ben felhívta a figyelmet, amikor azt mondta, hogy naiv dolog azt képzelni, hogy Oroszország lemond a szovjet érdekszféráról, Orbán pedig 2007-ben beszélt erről, amikor " Rámutatott arra is, hogy Oroszország újabb megerősödése és soha nem látott gazdasági ereje miatt is változás történik Európában, és az Unióban ma már másképp tekintenek a szovjet időkből itt maradt elvtársakra, azok hálózataira, és az Oroszországhoz hasonló politikai jelenségekre. Ez egy valóságos kihívást és fenyegetést jelent Európa számára, amely Közép-Európából kiindulva elérheti az Uniót és a szövetségek katonai erejét is. „Európában, bizony, elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt már mindenki kezdi veszedelmesnek látni”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!