Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Palesztinpárti tüntetők zavarták meg a Hamász terrorjáról tartott konferenciát Budapesten (VIDEÓ)

2024. május 21. 20:06

Hazánk fővárosába is megérkeztek az Izrael-ellenes tüntetők.

2024. május 21. 20:06
null

A Danube Institute konferenciát szervezett „Sexual Violence in Israel and Gaza on October 7” (Szexuális erőszak Izraelben és Gázában október 7-én.)

A konferencián beszédet mondott Izrael állam budapesti nagykövete Yacov Hadas-Handelsman is, akinek beszédét váratlanul palesztin tüntetők zavarták meg.

Az eseményen részt vett Shirel Liberman izraeli influenszer, Nicki, az IDF egyik szóvivője, és Or Yissachar a az IDSF kutatója. 

Az esemény során 10-15 tüntetőt kellett kivezetni,

akik láthatóan koordináltan időközönként felálltak és elkezdtek kiabálni: „Szabad Palesztinát” és népirtással vádolták Izraelt. 

Az esemény a Hamász által elkövetett szexuális erőszakról szólt volna, de a tüntetők, akik magyar és külföldi diákok voltak vegyesen újra és újra üvöltözni kezdtek, teljesen megzavarva az esemény lefolyását.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:12
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­k­e­­l­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Patika
2024. június 07. 00:19
Megérkeztek? Vajon mi hozta őket ide? Csak nem a zsidó propagandagyűlés? (Qrva Jezreal tobzódik aztán meg pislog ha valakinek nem, tetszik a hiszti)
Tommaso
2024. május 22. 19:35
A mostani felbérelt, üresfejű tüntetők nem is tudják, hogy a XX. században maguk a palesztinai arabok utasitották el az ENSZ határozatát, egy önálló SZABAD PALESZTIN ÁLLAM létrehozására, melynek biztonságát és határait a Világ akkori két szuperhatalma, az USA és a SZU, szerződésben (és katonákkal) garantálta volna. De az araboknak mér akkor is fontosabb volt a gyilkolászás, mint s saját állam. Mint látjuk, ebben mág nincs változás.
Tommaso
2024. május 22. 19:30
A közel-keleti háborúban a civil áldozatok halála az arab terroristák lelkén szárad. Már ha van ezeknek az elállatiasult iszlamista palesztin férgeknek lelke. A zsidó civilekkel kegyetlen módon maguk a terroristák végeztek. Az arab civileket pedig pazsjként használták a harcok során. A rakétakilövőiket és a fegyverraktáraikat is civil létesitményekbe, iskolákba, kórházakba telepitették. Hogy ezzel is növeljék a civil palesztin áldozatok számát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!