Öveket becsatolni: ebbe az európai uniós pártcsaládba készül csatlakozni Magyar Péter pártja (VIDEÓ)

2024. május 28. 10:03

A csatlakozásnak azonban egyik alapfeltétele Ukrajna háborús támogatása.

2024. május 28. 10:03
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Mi a Néppártba szeretnénk beülni, ezt szeretném megint hangsúlyozni. Most küldünk egy levelet a Néppárt elnökének, hogy felvegyük a kapcsolatot és beszéljünk arról, hogy a Néppárthoz egyáltalán csatlakozhat-e majd a Tisztelet és Szabadság, leánykori nevén Tisza Párt.

Azért fogunk ide beülni, mert ez lesz a legnagyobb frakció, eddig is ez volt a legnagyobb frakció.

Ezzel a frakcióval, párttal van a legnagyobb esélyünk arra, hogy fontos pozíciókat szerezzenek a képviselőink az Európai Parlamentben és ne adj Isten, még akár más intézményekben is” – jelentette ki Magyar Péter a Telexnek adott legújabb interjújában.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet ezzel kapcsolatban azonnal felhívta rá a figyelmet, hogy mindez azt jelenti, hogy Magyar Péter fontos brüsszeli pozíciók elnyerése érdekében Ukrajna támogatását és a háborús brüsszeli politika folytatását is kész lehet elfogadni a következő ciklusban. A lap emlékeztetett, hogy az Európai Néppárt elnöke,

Manfred Weber már április végén világosan megüzente az EPP-hez csatlakozni kívánóknak, hogy milyen feltételekkel lehet csatlakozni a Néppárthoz.

„Három alapvető feltételünk van, amelyet mindenkinek, aki hozzánk akar tartozni, be kell tartania: Európa, Ukrajna és a jogállamiság pártján kell állnia. Ezek az EPP-család alapelvei” – fogalmazott.

Magyar Péter fent kiemelt kijelentéseit az interjú 4. percétől kezdve tudja meghallgatni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2024. május 28. 16:21
Ez a három feltétel egyesítve: Amerika pártján.
Aerion
2024. május 28. 11:41
Három alapvető feltételünk van, amelyet mindenkinek, aki hozzánk akar tartozni, be kell tartania: Európa, Ukrajna és a jogállamiság pártján kell állnia. Ezek az EPP-család alapelvei ------------ Ez a moslék emberiségellenes diktatúrájának való szolgai alávetettséget jelenti. Nincs jogállamiság, csak moslékérdek, fuckrajna háború támogatása emberiségellenes bűn, ajrópa alatt pedig a moslék kizárólag saját magát és az érdekeit érti. Egy ilyen szerveződésbe beülni színtiszta hazaárulás.
ördöngös pepecselés
2024. május 28. 10:52
"ez lesz a legnagyobb frakció, eddig is ez volt a legnagyobb frakció" Poloskás Petya megint a múlt héten kihúzott lottószámokra épít piramisjátékot és a hülyék megint követik
kailniris
2024. május 28. 10:51
Még szerencse, hogy nem a zsíros unijós állások miatt csinál magából mindennap hülyét, hanem hogy a magyar érdekeket képv....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!