Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

David Pressman: Az Egyesült Államok a roma közösség mellett áll a diszkrimináció elleni küzdelemben

2024. február 23. 16:52

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete is megemlékezett a tatárszentgyörgyi romagyilkosságokról.

2024. február 23. 16:52
PRESSMAN, David

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, 15 éve történtek a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok. 2009. február 23-án Tatárszentgyörgyön felgyújtották egy roma család házát, két embert, egy 27 éves férfit és ötéves kisfiát agyonlőtték. Akkor egy olyan eseménysorozat vette kezdetét, amely az egész országot megrázta.

„A tatárszentgyörgyi gyilkosságok évfordulóján

az Egyesült Államok a roma közösség mellett áll a diszkrimináció, az üldöztetés, a részvétlenség és a közöny elleni küzdelemben”

–mondta David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajnóczi Kristóf
2024. február 24. 09:51
Ami romagyilkosságokat a Gyurcsány et. boszorkánykonyháján kotyvasztottak.
alexandrosz-2
2024. február 24. 06:47
A kancsal zsidó buzi helytartónak meg ennek a zsideszes cigany gecinek a dumája is kiváló példa arra, hogy a cigány biológiai fegyverré lett a zsidó hatalom kezében a magyarok ellen. A cigánybűnözők àltal sorozatban legyilkolt, kirabolt, meglopott, megvert, terrorizált magyarok mellett még soha nem àllt ki egy zsidó, de még egy zsidócsicska magyar állami vezető sem. Soha. Szögi Lajos, Marian Cosma és a cigánybűnözők sokezer névtelen áldozata nem érdemel egy sort se a cuckoldkonzi zsidó buzik uralta áljobboldali mediàtól, miközben a kommunista geci kövèr a parlamentben betiltja a ciganybűnözés kimondásàt. Ebben a zsidó gyarmat országban áldozat csak zsidó, meg a cigány samesza lehet, nekik jàr hetente emléknap, mindenhol számtalan emlékmű, hazugsagokkal töltöttt kegyhely, végtelen kárpótlás, ajvék, médiahisztéria. A magyaroknak lófasz se jár. Soha. Megérdemeljük, mert hagyjuk.
alexandrosz-2
2024. február 24. 06:33 Szerkesztve
A kancsal zsidó buzi helytartónak meg a zsideszes cigány gecinek a dumája is kiváló példa arra, hogy a cigány biológiai fegyverré lett a zsidó hatalom kezében a magyarok ellen. A cigánybűnözők àltal sorozatban legyilkolt, kirabolt, meglopott, megvert, terrorizált magyarok mellett még soha nem àllt ki egy zsidó, de még egy zsidócsicska magyar állami vezető sem. Soha. Szögi Lajos, Marian Cosma és a cigánybűnözők sokezer névtelen áldozata nem érdemel egy sort se a cuckoldkonzi zsidó buzik uralta áljobboldali mediàtól, miközben a kommunista geci kövèr a parlamentben betiltja a ciganybűnözés kimondásàt. Ebben a zsidó gyarmat országban áldozat csak zsidó, meg a cigány samesza lehet, nekik jàr hetente emléknap, mindenhol számtalan emlékmű, hazugsagokkal töltöttt kegyhely, végtelen kárpótlás, ajvék, médiahisztéria. A magyaroknak lófasz se jár. Soha. Megérdemeljük, mert hagyjuk.
Töki
2024. február 24. 01:46
Buzerrka Pressmanka!!! Vidd haza őket, és simogasd!!! Egyébként a normál cigányság utálja azokat!!! Erről ennyit!!! Úgyhogy zsidó dávid, takarodó haza kicsit sokat képzelsz magadról!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!