Rasovszky elárulta: így kerüli el a Szajna vize okozta betegségeket (VIDEÓ)

2024. augusztus 10. 19:47

A friss olimpiai bajnok egy nem mindennapi módszerről beszélt.

2024. augusztus 10. 19:47

Nyitókép: Mediaworks/Csudai Sándor

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, nyíltvízi úszásban olimpiai bajnok lett Rasovszky Kristóf, a dobogó harmadik helyére pedig szintén egy magyar, Betlehem Dávid állhatott fel. A Team Hungary YouTube-oldala most velük csinált egy pár perces interjút, melyből a többi között megtudhattuk azt is, hogy Rasovszky milyen módon védekezik az olyan – a Szajna koszos vize által esetlegesen kiváltott – fertőzések ellen, amik kórházba juttatták Fábián Bettinát.

Ezt is ajánljuk a témában

„Jött a szövetséghez egy megkeresés, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy a saját bélflóránkat visszakapjuk, amit kitenyésztenek a mi székletmintánkból” – mesélte a bajnok, hozzátéve, hogy elfogadták az ajánlatot.

Ha két nap alatt elmúlik valami, akkor ne tartson egy hétig”

– mondta, majd úgy folytatta: „azt gondolom, hogy meg kell próbálni. Én azt láttam, hogy tiszta volt a Szajna és a triatlonosok azért elég jól megúszták, de valószínűleg lehet, hogy egy 2-3 kapszulát beveszek, hogy ez így is maradjon, hogy nincsen senkivel probléma, de velem legalábbis ne legyen”. 

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg:

***

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bi Tang Tomee
2024. augusztus 13. 18:13 Szerkesztve
Nem csak a Szajna szennyezett… az utóbbi időben a Tiszában is láttak szardarabokat úszni A Szajnában kizárólag a píár értéke és a vizualizáció miatt úszatták a versenyzőket. A háttérben végig mutathatták Párizs nevezetességeit, az egészségügyi kockázatot meg leszarták. Símán fel lehetett volna jelenteni a szervezőket veszélyeztetés miatt.
v4nmeeg1p3psid
2024. augusztus 11. 06:18
Menő. Bámulatos, hol tart már a tudomány.
haxima
2024. augusztus 11. 01:16
kitty a te pinád mint a szajna vize.
Zjzj
2024. augusztus 11. 00:59
Egyebkent a szaros Szajna eleg jo volt hozzankk: arany, bronz es egy 4. hely…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!