Ragaszkodik Magyar Péter a mentelmi jogához, elakadt az eljárás a Dunába dobott telefon ügyében

2024. augusztus 26. 11:46

Mutatjuk az ügyészség válaszát a Mandiner kérdéseire!

2024. augusztus 26. 11:46
Magyar Péter, diszkóbotrány, fotó: Nyitókép: Képernyőfelvétel

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, azóta már európai parlamenti képviselő az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen tűnt fel még júniusban, ahonnan biztonsági őrök dobták ki. Ezt követően a szórakozóhelyről távozván a rakpartról a Dunába hajított egy mobilkészüléket, gyaníthatóan azt, amelyet előzőleg egy vendégtől vehetett el, még a buli helyszínén, ahogy erre a politikus maga is utalt másnapi bejegyzésében. Az ügyben nyomozás indult.

Mint kérdésünkre reagálva írták: „a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságán elrendelt nyomozás áttételt követően a Központi Nyomozó Főügyészségen továbbra is folyamatban van. 

A nyomozás állásáról, tervezett eljárási cselekményekről további adat nem közölhető. Tájékoztatom, hogy az ügyben gyanúsítotti kihallgatásra kizárólag a mentelmi jog felfüggesztését követően kerülhet sor.”

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a felvételt, hogyan csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin, ahonnan kidobták, itt nézheti vissza. De a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. Ezzel kapcsolatban az Index korábban megkereste a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 426 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2024. augusztus 27. 08:07
Aljas, szemét fazon.
B_kanya
2024. augusztus 26. 19:02
Skywalker_bp 2024. augusztus 26. 16:51 "A magyar állam közelrôl. Íme, olvassuk: “A MÁV belső köreiből származó információik szerint nagyszabású leépítés folyik a vállalatnál. A cég sajtóosztálya tagad" Árad a pisa, hazudtok, mint qurcsány.
B_kanya
2024. augusztus 26. 19:01
kunfia1 2024. augusztus 26. 15:25 formaegy-2bazilka 2024. augusztus 26. 14:47 Fiatal korú lánnyal akart szexelni! Az apja tett feljelentést." Segítek, 2012ben hoztatok törvényt(BTK), hogy 14 éves gyerekkel beleegyezéses alapon szabad a szex" A tánctéren akkor sem, de a luxusdizsi örsége is úgy látta, nem volt ott beleegyezés. Meg aztán Evelin is kidobta, Laurával sem jött össze, de rá se rántott....
Skywalker_bp
2024. augusztus 26. 16:51
A magyar állam közelrôl. Íme, olvassuk: “A MÁV belső köreiből származó információik szerint nagyszabású leépítés folyik a vállalatnál. A cég sajtóosztálya tagad, a szakszervezeti elnök „létszám-felszabadulásról” beszél. A lap egyik forrása szerint „nagy anyagi ígéretek mindig vannak, de eddig minden a V0 vasútvonal megépítésére és Budapest-Belgrádra folyt el”. A forrás szerint a MÁV beszerzési központja lényegében az összeomlás szélén áll. – Dolgozhat a fizikai munkás, és kitalálhat dolgokat a mérnök, de ha nincs szervezet, amelyik ehhez beszerzi az eszközöket, akár csak egy csavart is, akkor mi lesz? A beszerzők 20 százaléka elment. A beruházási területen jelenleg 40 kollégából ketten dolgoznak – fejtegette, hozzátéve: nemrég majdnem a teljes informatikai osztályt leépítették, miután az alkalmazottak nem voltak hajlandóak visszatérni a Lázár által betiltott home office munkavégzésből.” Magyar Hang
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!