Vészmadarat küldtek Orbán Viktorra, de kudarcot vallottak

2024. szeptember 13. 09:44

A baloldal ismét a régi taktikájához nyúlt, mert nem talál fogást a kormányon.

2024. szeptember 13. 09:44
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„A baloldal rendszeresen beküldi a politikai ringbe a kipróbált szakértői csapatát. Akik aztán komoly, gondterhelt arccal mindig elmondják, hogy közeleg a vég, küszöbön a gazdasági csőd. Ezt hallgatjuk 2010-óta folyamatosan. Hol a Kéri házaspár sírja tele a világhálót, hol pedig Lengyel László okoskodik.

Rendszeres vészmadara a baloldali médiának Bod Péter Ákos is. Az egykori jegybankelnököt szeretik megszólaltatni, mert gyakorlatilag betűről betűre, pontról pontra felmondja a baloldali narratívát, a kilátástalan helyzetbe jutott Magyarországról és az összeomló gazdaságról.

Ezúttal két fronton is berepítették a kissé megkopott szárnyú vészmadarukat.

Bod Péter Ákos egy napon jelent meg a 24.hu Della podcastjében és a Népszavában. Nem bíztak semmit a véletlenre.

Bod a Dellában a következőket mondta:

»A tavalyi recesszió után a magyar gazdaság az idén is csak totyorog, a mocsárba beleragadva halad zsombékról zsombékra.«

A Népszavának adott videóinterjújában pedig így siránkozott:

»A választás előtti osztogatásokról szólva a neves szakértő elmondta: bevált módszer, hogy a politika meg akarja venni a választópolgár rövid távú ‘jóérzését’. Azonban a magyar kormánynak egyre szűkebb a mozgástere, ugyanis hatalmas deficitet halmozott fel, elmúlt a 2010 és 2019 közti fellendülés időszaka.«

Nincs mese, kezdődik az őszi politikai szezon. A baloldal ismét a régi taktikájához nyúlt, mert nem talál fogást a kormányon.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bathory-odonke
2024. szeptember 14. 10:25
Legszimpatikusam a Mária Zita... A jóslatai ellenkezője mindig bejön. Ráadásul hozzá képest egy varjú, dalos pacsirta...
zakar zoltán béla
2024. szeptember 13. 15:21
Tegnapelőtt az aTvhuuuuuu-n Szöllősi Györgyike bólogatott ennek a surányimellárpetschnigbokroslattmanholodatétényikéristb szakértőnek...
Akitlosz
2024. szeptember 13. 13:17
A Mandiner arra jó, hogy meggyőzze az embereket, hogy miért ne vásároljanak Magyar Nemzetet és Népszavát.
Pelso j.
2024. szeptember 13. 12:30
Nem fogást keresett, hanem a valóságról beszélt. Egyébként, a magadfajta mihaszna írása a fidesz válasza BPÁ szavaira? Csak így tovább, talpnyalókám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!