Beválasztotta Orbán Viktort Trump álomcsapatába a Politico

2024. augusztus 21. 10:56

A brüsszeli lap szerint a magyar kormányfőre biztosan számít majd Donald Trump, akár a külügyminisztere is lehetne.

2024. augusztus 21. 10:56
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A Politico szatirikus rovata összeállította listáját arról, hogy kinek kellene szerepelnie szerintük Donald Trump álomcsapatában. Mint a cikkből kiderül, Paul Dallison szerint

sorrendben a következő személyekre számíthat Trump biztosan, ha megnyeri az amerikai elnökválasztást: JD Vance, Orbán Viktor, ifj. Robert F. Kennedy, Tucker Carlson, Rudy Giuliani, Elon Musk és Nigel Farage.

A cikk szerzője szerint Orbán Viktor még Trump külügyminisztere is lehetne, akkora „tüske az európai centristák körme alatt”.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 22. 14:42
Vigye...azonnal...örökre... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mich99
2024. augusztus 22. 12:49
"szekely", először tanulj meg magyarul, és szerezz magyar ékezeteket, azután jelentkezz!
Mich99
2024. augusztus 22. 12:42
A Politico FOS inkább a saját libbant csapatát mutassa be!
Aerion
2024. augusztus 22. 10:53
manitowoc ------------- A politiKó nem mérce, csak egy rakat szar, egészen pontosan az, amit te őőőőőőgyesen aposztrofáltál azzal, amit NEM KÖZÖLT a mandiner az olvasókkal: "Qualifications for the job: - Gets on well with Vladimir Putin and Xi Jinping. - Wears his ties too long. - Already has a MAGA hat. Ez nem gúny, barátom, tudod mi ez? Ez a SZAR, amit zabálsz. Ennek köszönheted az életed, ez az éltető elemed. Ha ez a szar nincs, te halott vagy. Mert nem lenne mit zabálnod. Teccik értenyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!