Istenítenek valakit, aki másfél évtizedig ingyen élt abból, hogy miniszterfeleség volt

2024. július 20. 06:46

Kicsit meguntam, hogy érdektelen szarcsimbókok veszik maguknak a bátorságot, hogy a másik tábor kitartottjának nevezzenek bárkit (praktikusan engem).

2024. július 20. 06:46
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Azt hiszem, egy kicsit meguntam, hogy érdektelen szarcsimbókok veszik maguknak a bátorságot, hogy a másik tábor kitartottjának nevezzenek bárkit (praktikusan engem), akinek a véleménye nem klappol az övékkel, pontosabban nem is értik a véleményét, nekik meg nincs olyan, csak hovatartozásuk, miközben istenítenek valakit, aki másfél évtizedig ingyenélt abból, hogy miniszterfeleség volt.”


 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vsmeta99
2024. július 20. 21:16 Szerkesztve
Azok, akik MP-t támogatják és istenítik, nekik teljesen mindegy, hogy az kicsoda. Egyetlen tulajdonsággal kell rendelkezni, utálnia kell a Fideszt, és elsősorban Orbán Viktort. Lophat, csalhat, hazudhat, sőt még erőszakoskodhat is, minden meg van bocsátva, mert a fő tulajdonsággal rendelkezik. Még azt is elviselik, hogy szembe köpi őket. Érthetetlen, hogy az Orbán-ellenesség embereknek ennyire el tudja venni az eszét és a józanságát.
Pelso j.
2024. július 20. 19:03
bandi, talán te is lehettél volna miniszterfeleség, ha ügyesebb vagy. Akkor most nem kellene kínlódnod meg lejáratnod magad a baksisért.
Chekke-Faint
2024. július 20. 17:07
Te András, azt tudod, hogy ez a baloldali média és a szavazók tudatlanságának eredménye? Bár te is papoltál már arról, hogy a baloldalon ilyen nincsen, és tessék van. Semmi köze Magyar Péter léhaságéhoz és tudásához sem.
a-gyar-2
2024. július 20. 16:50
Patkány Peti egy bérszopó. Patkány Peti a kezdettől fogva az egészet pénzért csinálja. Hozzászokott a havi milliókat jövedelmező kamu állásokhoz. . Mindig azt szopja aki éppen fizet. Tegnap Orbánt szopta ma Sorost holnap Putyint. Közben le se törli a napszemüvegéről ami ráfröccsent. Ha Mészáros Lőrinc cége felvette volna jó pénzért akkor még most is Orbánt szopná. A hivei is szeretnének bérszopók lenni, mind.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!