Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Hernádi Judit odaszúrt Orbánnak, de balul sült el a támadása

2024. május 20. 10:25

Van még kérdés, művésznő?

2024. május 20. 10:25
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet

„A Heti hetes egykori sztárjáról, Hernádi Juditról legutoljára akkor írtam, amikor Gulyás Márton vendége volt a Partizánban még tavaly novemberben. A Jászai Mari-díjas, baloldali színésznő nem hazudtolta meg önmagát, ezúttal is bizonyította, hogy nem kedveli a konzervatív kormányt, kőkeményen beleszállt Orbán Viktorba és a kormányába: »Volt egy nagy tanulság, mióta itt »rendszerváltás« volt. […] Ennek valami értelme kell hogy legyen, de nem idevonatkozóan. Én abban hiszek, hogy Európát tekintve van értelme annak, hogy ez itt velünk történik. Az, hogy ez itt így van, az például Európának megmutatta, hogy mi az, amiben lépnie kell. Rossz, savanyú kovász. Sz…r benne lenni.«

A beszélgetésből kiderült, hogy a művésznő is csak európai megoldásban, külföldi segítségben bízik, ha a kormány elmozdítására gondol, mert meglehetősen rossz véleményt fogalmazott meg az ellenzéki pártokról.

A művésznő a napokban ismét hallatott magról. A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban rendezett fórumbeszélgetésen volt vendég, amelyet a kerület ellenzéki polgármesterjelöltje, Mustó Géza Zoltán szervezett, és Gyurcsány főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely is tiszteletét tette rajta. A Blikk tudósított az eseményről, ahol Hernádi a következőket mondta: »Számomra váratlanul beszorultam a baloldalra, miközben én liberálisnak tartottam magam. Nem voltam baloldali, csak baloldali érzelmű. Ennek azóta megvan a következménye, például nem tehetem be a lábam az M1-be, az M2-be, azt hiszem, egyik tévébe sem az RTL-en és az ATV-n kívül. (…) Azt gondolom, ez a lányomat is érinti, de hát ezt bizonyítani nem tudom. Anyaként ezt borzalmasan rossz megélni, mert önmagamért tudom vállalni a felelősséget, de az, hogy ő esetleg nem azt kapja, amit kaphatna, amit megérdemelne, nos, ez nagyon rossz.«”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Ervin

Mandiner

Idézőjel

Hogy is volt ez a „fideszes hazugsággal”? Mi is itt az „álprobléma” és az „üres riogatás”?

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
béka
2024. május 22. 14:16
A sok gyűlölködő "europai"zsido köpködi a kormányt és magasztalja az uniót, tudomást nem véve az antiszemita megmozdulásokról és "rettegve a Mo.-i antiszemitizmus miatt mind ezt a bodrogkereszturi zsidó teroristákkal a háttérben .Nincs még egy ilyen képmutató, élősködő banda.
gyaloggos
2024. május 21. 13:12
DE! AZ egy dolog, hogy Jucus Lángos Jancsival meg Tivada..al hetente mocskolták Orbánékat, akkor, amikor GYURCSÁNYÉK qrtáak el mindent, KORMÁNYOZTÁK el MAGYARORSZÁGOT! ETTŐL, ezért a LÁNYÁT, azt az együttest NEM szabadna büntetni, ŐK nem felelősek Jucus hülyeségeiért, és NAGYON JÓK, nem mellékesen!
gyaloggos
2024. május 21. 13:09
Élő Éva! FISCHER ÁDÁMMAL nem az a gond, hogy olyan politikai néztei vannak, aamilyenek, hanem az, hogy ALJAS, MOCSKOS módon hazudozott, SCHIFFEL, DOBREVVEL, GÁBOR GYÖRGGYEL, drágjó Áginénel TERJESZTETTÉK Európában, hogy MAGYARORSZÁGON TOMBOL az antiszemitizmus, RETTEGNEK a zsidók! NO, hát ez a gond FISCHER ÁDÁMMAL, meg a fentebb általam említettekkel! FISCHER IVÁNNAL meg minden a LEGNAGYOBB rendben van, MNDEN tekintetben!
Jancsipapa
2024. május 21. 10:46
Csücsörített is hozzá ? Mert anélkül szart sem ér az egész...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!