Az ellenzéki közönség annyi csalódás után keményebb drogot igényel

2024. április 04. 17:39

Hát most Magyar Pétertől megkapja. Aminek az lesz a következménye, hogy Magyar átrendezi az ellenzéket.

2024. április 04. 17:39
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

„Politikai keménydrog

A honi ellenzéki nagyot ígérési versenyben Magyar Péter egyelőre magasan vezet. Pedig erős a mezőny, ígértek itt már éhséglázadást, népharagot, kormánybuktatást, felcsúti pert, feles alkotmányozást. Emlékeznek a parizeresre? »Az első napomon az irodám előtt fognak ülni az ÁSZ és az állami vezetők úgy, mint a verebek, várni a sorsukat, kivéve Polt Pétert, mert ő börtönbe kerül.«

De már ez kevés, az ellenzéki közönség annyi csalódás után keményebb drogot igényel. Hát most Magyar Pétertől megkapja. Aminek az lesz a következménye, hogy Magyar átrendezi az ellenzéket. Azt ugyanis nem tudom elképzelni, hogy a Fidesztől érdemi mennyiségű szavazót el tud csábítani. Ha van a fideszesek számára ellenszenves karakter, hát az övé az. Minden szavazat, amelyet ő kap, az ellenzéki pártoknak hiányzik majd.

Ezt is ajánljuk a témában

Az önkormányzati választásokba nem fog tudni bekavarni, de az EP-választáson, ha tényleg indul, komoly meglepetést okozhat, ami aztán hatalmasra növeli majd az amúgy sem csekély önbizalmát. Szóval június 9. után lesz itt egy hepciáskodó lájkbajnok, aki magának követeli a vezérszerepet, és lesznek a sebeiket nyalogató ellenzéki pártok, amelyek tovább őrlődnek a Gyurcsánnyal vagy Gyurcsány nélkül dilemmájában.

És persze lesz Gyurcsány, örökké lesz Gyurcsány, aki idővel ezt az új önjelölt messiást is rutinosan kiböjtöli, ahogy a többit is kiböjtölte már. Mindebből következik, hogy a Fidesznek továbbra is maga-magát kell megújítania és fölfrissítenie, mert az ellenzéktől ehhez segítségre nem számíthat.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. április 07. 16:40
Ez a lovag-munkásőr bencsik, puritán egyszerűséggel lepatkányozta azt a 3-400 ezer embert, akik szombaton délután tüntettek a rezsim ellen. Tette mindezt a jobboldali, morális kultúrfölény jegyében. Annak ellenére, hogy ezeket az embereket nem fizetett autóbuszok szállították, és nem zsarolták őket fideszes önkormányzati vezetők, vagy a tankerületek vezetői, hogy fegyelmivel büntetik őket, ha nem vesznek részt biodíszletként a cöfös bégetéseken.. Azért megvan annak a diszkrét bája, amikor egy volt kommunista, aki az elmúlt 34 évben több segget kinyalt mint ahány f@szt a Cicciolina leszopott, az erkölcs bajnokának jelmezében tetszeleg.. „emberi mértéket és erkölcsöt nem ismerő avagy megvető patkánylelkületű tömegek“. írja bencsik azokról, akiknek elegük lett az orbán klán üzelmeiből.. Vajon ha orbánt a ló farka mögé kötik, ki lesz a következő akinek bencsik eladja a lelkét?..
alexandrosz-2
2024. április 06. 07:03
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
EX_Terminator
2024. április 05. 14:00
Ez sehol sem fog tudni bekavarni és örülhet ha megugorja a küszöböt.
Héja
2024. április 05. 10:45
A befejező mondat eléggé ostobára sikeredett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!