Alig egy hónap alatt meggondolhatta magát Magyar Péter, mégis politikusnak állhat az exférj

2024. március 13. 16:38

Amikor ő még csak „rossz viccnek” nevezte a politikai szerepvállalását, mi már cikket is írtunk róla.

2024. március 13. 16:38
null

Nyitókép: Ficsor Márton / Mandiner

Nagyinterjút készített a 444.hu Magyar Péterrel, aki a március 15-i Andrássy útra meghirdetett nagygyűlése után egy harmadik erő megszervezésén fog dolgozni, mert úgy érzi, „erre van szükség az erős anti-establishment hangulatban”. A pártalapításra vonatkozó kérdésre Magyar a következő választ adta:

Körülbelül egy hónapja voltam a Partizán stúdiójában, ahol ezt egy rossz viccnek neveztem.”

A jogász szerint azonban az adás után rengeteg támogatói üzenetet, megerősítést kapott, amelyek hatására megváltozott a véleménye. „Amikor az emberek szemében látja az ember a reményt, hogy esetleg mégis lehet valami más, akkor szép lassan átértékel magában dolgokat. Én is így voltam ezzel, nem tudom cáfolni, de igazából megerősíteni sem. Március 15-ére készülünk, amikor az Andrássy úton találkozunk 15 órakor és ott bejelentjük, amit be kell jelenteni” – fogalmazott az interjúban Magyar Péter.

Ahogy egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, lapunk informátorai szerint az ellenzéki körökben már régebb óta az a hír járja, hogy Magyar Péter valamelyik ellenzéki párt EP-listáján indulna. Kérdéses azonban, mi lesz a sorsa Magyar Péternek az ellenzéki oldalon, többen gyanúsan figyelik az exférj politikai mozgásait. Egy informátorunk úgy fogalmazott, hogy „az ellenzéki oldalon a jobboldal elárulását szeretik, de az árulót nem.” 

 

Ezt is ajánljuk a témában

Politikusnak készülhet Magyar Péter

A kormányzati megbízatásai megszűnése után a kormánynak rohanó Magyarnak nemcsak a szlogenje, de még az általa megvillantott kanapé is ismerős lehet a legszemfülesebb olvasóknak. Nem is alaptalanul.

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. március 13. 20:37
Ez a szerencsétlen bohóc körberohangálja a soros blogokat, mint egykor állítólagos fideszes. Soha nem volt az, és vagy felvásárolták a guruló dollárokból. Arra még nem jött rá péter a birka, hogy fideszes szavazókat nem tud megszólítani, legfeljebb a pedo dollár-baloldalt szeleteli tovább. 🤣
szarvas-2
2024. március 13. 19:52
Szegény Varga. Hogy EZZEL a majommal élt.
Julismama
2024. március 13. 19:17
Az ólajtó esete forog fenn.
dodek4b
2024. március 13. 18:47
Kis köcsög nagy tervekkel , aztán majd pucér segge a falhoz ér és felébred.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!