Videón: ez az, amit soha ne tegyen a vasúti átjáróban!

2024. február 08. 07:03

Egyszer jönni fog az a vonat és most jött is.

2024. február 08. 07:03
null

A MÁV osztotta meg közösségi oldalán azt a videót, melyben egy furgonos okozta baleset körülményeit lehet megtekinteni: az autós a szemaforhoz érkezve először teljesen érthetetlen módon ledöntötte a póznát, majd azt nagy gonddal az árokba hajította. A vasúti vállalat a filmhez csak azt a kommentárt írta:

Az élet oktatófilmje: mit ne csinálj SOHA egy vasúti átjáróban!

Kiadtak egy tájékoztató írást is a honlapjukon, ahol közölték, idén eddig kétszer annyi baleset történt vasúti átjárókban, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az eddig tíz baleset közül egy súlyos-, öt könnyű sérüléssel, négy pedig anyagi kárral járt.

Az elmúlt 15 évben vasúti átjáróban nem történt a vasút hibájából halálos kimenetelű baleset, azokat minden esetben a közúton közlekedő figyelmetlensége vagy a KRESZ megszegése okozta”

– tudatták. 

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. február 08. 13:13
Kellene egy S-kanyar, meg fekvő rendőr a vasuti átjárókhoz, meg esetlg hangos jelzés is, amikor pirosba hajt egy autó
atti64
2024. február 08. 11:28
A JOGSI ÖRÖKRE IRÁNY GYALOG GALOP TUL SOK BAROMNAK VAN JOGSIJA! LEGALÁBB NEM LENNE DUGO PÁR SZÁZEZER JOGSIT SIMÁN BE KÉVE VONNO ÖRÖKRE!
zrx8
2024. február 08. 09:54
Egyrészt idióta, másrészt az árnyékából ítélve tényleg elvakíthatta a nap.
nemecsek-3
2024. február 08. 09:21
Most már tele van a padlás a vasút folyamatos hárításával és az önmosdatásával. 70 éve semmit lényegeset nem tett a vasúti átkelők biztonságának a kor küzúti forgalmának követéséhez való igazításához
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!