Noár: Erős vagyok, mint a bivaly

2023. december 16. 06:34

„A cél az volt, hogy legyek benne az arcában” – mesélte a sztárboxos stratégiát a politikai aktivista.

2023. december 16. 06:34
null

„A mérkőzés előtt nagyon fontos, hogy az izommemóriánk felkészüljön arra, hogy ütést fog kapni. Ezért be kell mozgatni az állkapcsot, szét kell húzni az arcot. Sőt be kell ütni az állkapcsot, az orrot és a hasat is a kesztyűvel. A grimaszolás pedig valójában egy arctorna, az a lényege, hogy az izommemória kezdjen el felébredni, hogy most stressz hatása alatt lesz és ütést fog kapni” – magyarázta az RTL-nek adott interjúban Molnár Áron noár, hogy miért grimaszolt vasárnap este Rácz Jenő ellen a Sztárbox döntőjében.

A meccset egyébként – és ezzel a sorozatot – a politikai akitvista nyerte, méghozzá kiütéssel. A séfet kórházba is kellett vinni.

Ezt is ajánljuk a témában

Molnár elmondta: első perctől kezdve a kiütésre ment, de azt hitte, hogy legalább három menetig tart majd a meccs.

A cél az volt, hogy leszedegessem először az ütéseit, ne is üssek feltétlenül, inkább csak legyek benne az arcában, legyek kellemetlen. De az történt, hogy láttam: nincs védve a teste. Az első nagyobb ütésnél észleltem, hogy megfogtam, és ezt kihasználtam” – mesélte a stratégiát a politikai aktivista, aki szerint a döntőt mentálisan is megnyerte, nemcsak fizikálisan.

Kérdésre azonban hozzátette:

Erős vagyok, mint a bivaly. Ebben a helyzetben kardinális, hogyan lépsz föl egy ilyen szuperdöntőben. Ha nem úgy megyek oda, hogy el akarom hozni az övet, hanem úgy, hogy indiszponált vagyok, akkor engem is meg lehetett volna verni. A 18 évvel ezelőtti Sztárboxokhoz képest teljesen más volt a mostani, akkor egy meccset bokszoltak és rögtön meg is nyerte valaki az övet. Én az első meccs után már lélekben treníroztam magam a következőre, de még nem tudtam, hogy ki lesz az ellenfelem. Mindenre fel kellett készülni. A hihetetlen kaland mellett, amit a Sztárbox adott, kicsit mentálisan is megviselt ez a nyolc hónap mindannyiunkat. Nagyon kemény ez, hiszen az ellenféllel kelek, az ellenféllel fekszem. A technikákkal kelek, a technikákkal fekszem, ha megyek kesztyűzni szerdán, már kedd este van egy kis gyomorgörcs bennem, mert nincs ringrutinom”.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Temeráf
2023. december 17. 14:51
Mint egy bivaly bornyú kb. olyan erős.
Antifleto
2023. december 17. 14:02
Ja erős is meg pszichopata is vagy, szépen üvöltesz akár egy neandervölgyi, ripacs rossz ízlésű keleb.
GrumpyGerald
2023. december 17. 01:16
Erős vagyok, mint a bivalymozzarella!
pink_vader
2023. december 17. 01:07
Végig azon gondolkodtam, hogy be van-e lőve. Alig lehetett leállítani. Vajon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!