A Zelenszkij-Porosenkó gyűlölet legendás

2023. december 03. 22:53

Volt már hazaárulási per is a tarsolyban a volt elnök ellen.

2023. december 03. 22:53
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Közben folynak az események a Vörös-tengeren. A jemeniek megtámadták a USS Carney rombolót (még nem világos mekkora a sérülés, ha van egyáltalán), és két polgári hajót. A három eszkalációs pont (Hezbollah, Irán, a húti felkelők) közül Jemen a legkevésbé veszélyes – de ha nehézkessé válik a hajózás a szoroson, az olaj és gázáremelkedés – nekünk is.

Ezt is ajánljuk a témában

Más: Ukrajnában egyre nyíltabbak a politika ellentétek. Nem csak Zaluzsnij betámadása jelzi ezt, hanem Porosenko újabb megalázása (belekeverve Magyarországot is), de egyben Klicskó megszólalása is. A Zelenszkij-Porosenkó gyűlölet legendás – volt már hazaárulási per is a tarsolyban a volt elnök ellen – most ez. A kommentbe berakott interjú pár napos – ott beszélek a Zaluzsnij-Zelenszkij konfliktusról, és a katonai helyzetről is.”

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bendarzsevszkij Anton

Facebook

Idézőjel

Szóval Porosenkót oroszbarátsággal és Ukrajna elleni összeesküvéssel vádolni kissé olyan, mintha légszennyezéssel vádolnánk a fákat.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik