Buzogány és szamurájkard is előkerült, a vevő szerencséje, hogy csak a gázspray-ből kapott

2023. november 29. 12:31

Rendhagyó bevetésen a Pest vármegyei rendőrök.

2023. november 29. 12:31

A rendőrök elfogtak Bagon három férfit és egy nőt, akik bántalmaztak egy párt; lakóhelyeiken buzogányt, szamurájkardot, símaszkot, sőt, még egy hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy új pszichoaktív anyagot vett a később elfogott nőtől egy férfi, azonban nem fizetett, ezért az asszony gázspray-vel lefújta, majd elvette a pénztárcáját.

A vevő testvére segítségével szerezte vissza a pénztárcát, amit nem sokkal később a nő családtagjai egy másik férfivel kiegészülve az utcán toroltak meg: a vevőre és várandós párjára támadtak.

A támadásban részt vevő három férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, míg a nő ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Azt is vizsgálják, köthetők-e hozzájuk további bűncselekmények – áll a közleményben.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. november 29. 19:29
nempolitizalok 'Környéket terrorizáló cigánycsalád.' Pedig tizenéve azt hazudták nektek, hogy két hét múlva rend lesz.
Bitrex®
2023. november 29. 18:24
Jelöljük meg a C-t, Vágó úr!
KBA98
2023. november 29. 17:12
Nem lenne baj, ha több rendőr lenne mindenhol, mert engem és utastársaimat pl. a szentendrei héven ért inzultus egy bedrogozott nő által! A HÉV megálló kihalt a Margit hídnál, ki mert pl. bemenni a WC-be? Minden zárva van. Egyetlen rendőr sincs sehol! Kitől kérjünk védelmet?
survivor
2023. november 29. 13:20
Swansea2688 Szurikáta jöhet ? :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!