Félelmetes képsorok –fékezés nélkül rohant bele a kamion a személyautóba (VIDEÓ)

2023. október 18. 11:33

A sofőr máig nem tudta magát túltenni a történteken.

2023. október 18. 11:33

A Budapesti Autósok nemrég egy ijesztő felvételt kapott olvasójuktól, melyet autójának hátsó fedélzeti kamerája rögzített. A felvételen tisztán látszik, hogy 

a kamionos nem veszi észre, hogy megáll a sor, és nagy sebességgel a kamerás autó hátuljába rohan.

Az eset még augusztusban történt, de mint a felvételt küldő autós fogalmazott, még most sincs túl a történteken, azóta sem heverte ki az esetet. A beszámolóból az is kiderült, hogy, hogy az előtte álló, araszoló kisbuszba is belelökte a kamion.

A fedélzeti kamera által rögzített felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó
 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 18. 23:27
Még autópályán is ha megy az ember 130-al, bármikor összejöhet egy baleset előtted, aztán elég gyorsan reagálni kell. Vezetésnél full koncentráció szükséges, többen vannak az utakon, nem tartják be a követési távolságokat és rengeteg a figyelmetlen vezető.
Reszelő Aladár
2023. október 18. 15:14
Egyáltalán túlélte. Aztán meg vehet magának egy másik autót, miután a biztosító majd nagykegyesen kifizeti a felét a réginek, mert volt rajta 2 karcolás.
chief Bromden
2023. október 18. 11:55
Kihajtják a lelket is a birkájából. Tempomat be, aztán sakkozik fejben hogy tudná teljesíteni a feszített napját, plusz tachográf, gps. Adaptív tempomatot minden kamionba, nagy teherautóba! Utólag is.
Bicsike
2023. október 18. 11:49
Kurva telefon. Én jogsi elvételre és akár letöltendőre is ítélném aki telefonozik vezetés közben. Van egy haverom. Ő gyakorlatilag az utat nem is figyeli vezetés közben. Fixen mindig a telefont nyomkodja, ha vezet. Egyszer ültem mellette mikor vezetett. Azóta sosem. Mindig mikor kérdezem, hogy nem gondolja, hogy gáz amit csinál? Nem neki ez teljesen rendben van. 1-2 év a sitten meg jogsi elvétel talán visszatartó erő lenne, de amíg csak bírságolnak addig hiába minden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!