Ez ugyanaz a Mia Khalifa pornószinésznő, akit az ISIS pár éve lefejezéssel fenyegetett meg

2023. október 11. 16:50

De kiállnak a Hamász mellett azok a WOKE kommunisák is, akiket a Hamász először végezni ki, ha lenne rá lehetősége.

2023. október 11. 16:50
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Furcsa emberek támogatnak furcsa dolgokat. Mia Khalifa, a pornószínésznő (akinek a munkásságáról nyilván először hallok) annyira kiállt a Hamász mellett, hogy a Playboy kénytelen volt vele szerződést bontani. Ez ugyanaz a Mia Khalifa (akiről egy haverom olvasott anno), akit az ISIS pár éve lefejezéssel fenyegetett meg, mert hidzsábban (csak abban) szerette felvenni a filmjeit, amelyek közül én magam nyilván egyet sem láttam. Ezen felül a Hammász évekkel ezelőtt betiltotta Gázában a pornófilmeket, Mia Khalifát pedig valószínűleg halálra köveznék akármelyik főtéren. És mégis. Nyilván mindez Amerikából könnyű, ismerjük ezt a fajtát…

Ezt is ajánljuk a témában

Továbbá nem világos a Harvard egyetem 34 diákszervezetének kiállása sem a Palesztínok mellett, azok mellett a Palesztínok mellett, akik a New York-i tüntetésen óvatosan horogkeresztes zászlót is emeletek, Sydney-ben pedig el akarták gázosítani a zsidókat. Ezt az Amnesty International harvardi szervezete is aláírta, ők azonban hétfő estére csöndben törölték magukat az aláírók listájáról.

De kiállnak a Hamász mellett azok a WOKE kommunisák is, akik jó eséllyel támogatják az LGBTQ+ nevű WiFi-kód társaságot, akiket a Hammász először végezni ki, ha lenne rá lehetősége. Azt hittem egy időben, hogy Ausztrália-tagadókat nem értem. De már nem hiszem ezt.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. október 12. 13:28
Bazsika ti meg amellett az Izrael mellett álltok ki, ami minden alkalommal vagy 10x annyi palesztint öl meg, mint azok zsidót. Ciki nektek nyíltan szopni Izraelt, de minden egyéb lehetséges eszközzel mégiscsak megpróbáljátok. Kurvára unalmas már ez az alfabétázás! Tessék kölcsönösen elítélni mind a palesztin vérontást, mind a 40-es évek végi izraeli terrorakciókat, mind a valószínűsíthetően teljességgel aránytalan hamarosan bekövetkező vérontást. És azt is, hogy a zsidók nemzetközi joggal szembe menve nem engedik létrejönni a szuverén palesztin államot.
pala-agi
2023. október 12. 10:50
Akitlosz 2023. október 11. 17:42 Annyira megnyugtató lehet valakiknek, h a "királyuk" számolja a jó és rossz cselekedeteket. Mert állítólag elég több jót csinálni, mint rosszat. A jó és rossz cselekedeteteket súlyát külön-külön azért persze nem mérik. (segíteni hajléktalannak kontra emberölés, és máris 1 itt, 1 ott igaz kedves Akitlosz? ) De akkor vannak bajban a követők, ha nem jó matekból a megmondó. Még rosszabb helyzetben vannak azok, akik az életétüket a megmondó "művelt" követőinek a matektudására bízza az életét! Követendő, irigylésre méltó egy helyzet/világ amit lefestesz. Mi lenne ha ezzel a tudással ott villognánátok ahol kitalálták?
tizennyolcfok
2023. október 12. 09:32
végre dezse is talált olyan témát, amiben járatos. ráncigáld csak a bohócot a pornhubra dezse, addig sem máshol okozol kárt.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. október 12. 05:32
Az Isis-t Izreal hozta létre, a Hezbollah meg harcolt ellene
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!