Kedd reggel is elesett Budapest

2023. szeptember 05. 07:54

Nem szűnnek a dugók a fővárosban.

2023. szeptember 05. 07:54
null

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy a taxisok és mentősök mellett egyre több autós is elégedetlen a fővárosi dugókkal. Az iskolakezdés napján is a totális káosz uralta Budapest utcáit.

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy tűnik, a helyzet kedd reggelre sem változott. Az olvasónk által küldött kép bizonyítja: továbbra is óriási torlódásokra számíthatnak az autósok Budapesten.

Fotó: Mandiner-olvasó

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. szeptember 06. 14:33
“Most a körúton "3" autó is torlódást csinál, de ha egy sem lenne, akkor is 20 perc lett a 6-8 ból az agyhalott gejgőke miatt.” - írja “ügyvéd”. Sztem. Tisztázzuk, mielőtt tovább hasonlítgatja amatőr szinten a különböző korok bp-i dugóit: a nagyvárosok közlekedése egy bizonyos szint felett úgy NEM javítható, hogy minél több és jobb utat építenek. Vicces tény, de az említett szintet és az említett felismerést már a rdváltás előtt a bp-ek megtapasztalták, illetve az illetékesek megfogalmazták. Magyarán a közlekedési eszközök összetételén (magán-, teher-, tömegközlekedési kapacitások között) kell változtatni. Ezzel, meg (mint pl. a Fő utca) kapacitások leszűkítésével, és a dugódíjjal. Ennyi.
pipanszky
2023. szeptember 05. 17:03
Amivel enyhíteni lehetne a dugókon azokat sem teszik meg! Pont amikor az iskola felé tartunk reggel hét és nyolc óra között, minden útvonalon kukáznak, feltartva a kukásautókkal a forgalmat. Vannak olyan városok, ahol reggel hétig el kell ezeket a feladatokat végezni. Az átkosban is volt időkorlát erre. Bónusz volt ma, hogy egy helyen aszfaltoztak is, nem tudták szeptember előtt megoldani.
ügyvéd
2023. szeptember 05. 15:11
Dugók mindig voltak Bp.-n. DEEE: NEM ENNYI! Anno a körút egy békés szombat délután még Vitézy előtt, kb 6-7 perc alatt bejárható volt egyenletes 4-50 nel a zöldhullám miatt. ( A körúti "ősbűn" egyébként Vitézy elkövetése, Tarlós "bűnrészességével" mert nem merte kirúgni a kis pöcsöt, amikor az megszüntette a zöldhullámot, hogy a 4-6 teljes vonalán (!) 1- max 2 percet nyerjenek a villamosok.) PERSZE akkor is volt körúti dugó mondjuk egy békés hétköznap a munkaidő elején&végén, de ez így van/volt mióta világ a világ. Most a körúton "3" autó is torlódást csinál, de ha egy sem lenne, akkor is 20 perc lett a 6-8 ból az agyhalott gejgőke miatt.
Verdbenekhy
2023. szeptember 05. 12:47
Na persze! 2019 előtt Budapesten hírből sem ismerték a közlekedési dugót!!! Vagy - mégis?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!