Szabályosan letarolta a hídon megállt autót a kamion (VIDEÓ)

2023. augusztus 22. 06:22

A járműben ülő személy kisebb sérülésekkel megúszta az incidenst.

2023. augusztus 22. 06:22
null

Egy héttel az augusztus 14-i eset után, hétfőn hozta nyilvánosságra a a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő (MKIF) Zrt. azt a felvételt, melyen az látható, amint egy kamion beleszalad egy műszaki hiba következtében megállt autóba az M7-es autópályán.

A helyzetet súlyosbította, hogy a sofőr a Kőröshegyi völgyhídon kényszerült megállásra, de ha ez még nem lett volna elég, nem helyezte ki az elakadásjelző háromszöget, továbbá az utasok láthatósági mellény nélkül mászkáltak ki-be a kocsiból. Persze a műszaki hibás autót a szalagkorlátnak gyűrő kamionos felelőssége is megáll. 

Az MKIF Zrt. tájékoztatása szerint aki éppen az autón kívül tartózkodott, gyorsan felmászott a szalagkorlátra, aki pedig az autóban maradt, kisebb sérülésekkel megúszta az incidenst, és ki tudott szállni az autóból.

Nyitókép: képernyőfotó

 

 

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tboyka
2023. augusztus 22. 16:46
Hát én azt nem tudom, hogy a kamionos mit csinált? Mert, hogy nem előre nézett az biztos. Vagy be volt kötve a szeme, . . . . hmmm A videón látszik, hogy egy tíz centit sem ment balra. Az is látszik, hogy nem is lassított, pedig figyeltem, hogy lett volna helye, ha áthúzódott volna a belső sávba. Megemlítem, hogy itt a max sebesség 60 km/h.
need-info
2023. augusztus 22. 10:37
Maga a leállósáv mérete generálta a balesetet. Aki ezt megtervezte, azt agyonütném.
Batman007
2023. augusztus 22. 09:57
Csak idő kérdése volt, hogy valaki belemenjen a lerobbant autóba.
fogas paduc
2023. augusztus 22. 08:48
A kamionsofőr biztos a kedvenc sorozatát nézte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!